23948sdkhjf

Kør grønt med Kubota minigravere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Løwener har ombygget nogle Kubota minigraver til grøn drift

Kør grønt med Kubota minigravere

Eldrevne maskiner er populære og mindre miljøbelastende løsninger, der er perfekte til en lang række opgaver, ikke mindst dem, der skal løses inden døre.

Behovet går imidlertid ikke altid på en ”enten eller” løsning, og vi har derfor også bygget en version som en multifunktionel ”hybrid” minigraver til kørsel på el og diesel, hvor den ønskede energiform vælges alt efter behov og opgave.

Løweners program af de populære Kubota minigravemaskiner som el eller hybrid findes i 4 versioner

Da eldrevne maskiner oftest benyttes, hvor pladsen er trang, har vi valgt at bygge hybridmaskinen op på en U17-3 model, der ikke svinger ud med bagenden. På grund af den korte opbygning er det på hybridudgaven lykkedes os at holde udsvinget nede, så den ikke fylder mere end en standard minigraver.

Alle tre elversioner er forberedt for tilslutning til 400V / 16 ampere. De tekniske specifikationer er stort set uændret i forhold til de dieseldrevne versioner, og maskinerne kan derfor benyttes til nøjagtigt de samme opgaver og med det samme tilbehør og udstyr som normalt.

Hybridudgaven er også særdeles servicevenlig, da elmotoren og den ekstra hydraulikpumpe kan svinges ud. Dette giver let adgang til alle komponenter og forenkler udskiftningen af eventuelt defekte komponenter.

De mange fordele, som en konventionel dieseldrevet Kubota minigravemaskine er kendt for, er helt  de samme i de tre alternative løsninger.
F.eks. høj driftssikkerhed, perfekt afbalancering og let betjening giver tilsammen en manøvredygtig og let håndterlig maskine – også under trange pladsforhold. Der er let adgang til inspektion og vedligeholdelse af maskinens vitale komponenter, hvilket giver kortere stilstandsperioder og et langt bedre driftsregnskab.
Hertil en bred vifte af andre fordele, der gør Kubota minigraveren til et arbejdsredskab udover det sædvanlige.

Se alle vores Kubota minigravere HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

0.109