23948sdkhjf

International medieinteresse for Sangbergs Aalborg-projekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sangberg Architects

Den seneste måneds tid er G2 parkeringshus og Havnehusene i Aalborg publiceret på en række forskellige arkitektur og design-sites rundt omkring i verden.

I disse år gennemgår Østre Havn i Aalborg en omfattende udvikling fra tidligere industrihavn til en blandet bydel med forskellige boligtyper, erhvervs- og butiksfaciliteter. Masterplanen for den nye bydel bygger videre på områdets fortid som industrihavn, hvor de tidligere høje silobygninger samt kontakten til Limfjorden danner udgangspunkt for udviklingen af nye kvaliteter i området. Området er udviklet af A. Enggaard A/S, der har en ambition om at facilitere oplevelser og aktiviteter i deres udviklingsområder.

Sangberg rådgiver A. Enggaard A/S
Sangberg har været involveret i den overordnede masterplan for området, Havnehusene og to Parkeringshuse. I løbet af den seneste måneder har der været stor international medieinteresse for parkeringshus G2 og Havnehusene, som Rasmus Hjortshøj fra COAST Studio har foreviget i en række smukke fotografier.

G2 Parkeringshus
G2 Parkeringshus er udviklet i samarbejde med Niras og A. Enggaard A/S og er blandt andet publiceret på


LÆS OGSÅ: Her er tre nemme klimaløsninger - lige til at bruge 


Havnehusene fase 3 

Havnehusene er udviklet i samarbejde med A. Enggaard A/S, POLYFORM, WERK og Niras og er blandt publiceret på


Besøg www.sangberg.com for flere projektpræsentationer

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sangberg Architects

Dampfærgevej 10, 1.tv
2100 København Ø
Danmark
Sangberg Architects

Billeder & videoer

Havenhusene af SangbergSangberg har opført 17.000 m2 boliger i AalborgSangberg står bag parkeringshus i AalborgG2 parkeringshus i Aalbrog af Sangberg ArkitekterDynamsik facade på parkeringshus G2 i Aalborg af Sangberg

Send til en kollega

0.157