23948sdkhjf

Stilsikkert arena-look til modeshow

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Et af Tysklands største modeshows fik catwalk i sandstensfarvet LVT, der udmærker sig ved 15 dB trinstøjsreduktion og en ekstremt modstandsdygtig finish.

Modavision har i over ti år været et af de største mode- og livsstilshows i Tyskland. Det overdådige show finder sted hvert år under forskellige temaer. I 2017 skabte man en romersk gladiatorarena under sloganet: ”Modearena – Lad kampen begynde!”

For første gang gik den 40 m lange catwalk direkte gennem publikumsområdet. Farven på gulvet skulle derfor matche konceptet. Og da arenaen lagde scene til ikke blot modeller, dansere, akrobater samt en masse andre mennesker, men også forskellige køretøjer, måtte gulvene ikke være modtagelige for snavs, ligesom de skulle kunne holde til tung belastning.

LÆS OGSÅ: Designfrihed i mexicansk restaurant

Ekstremt tiltalende samarbejde

Efter nøje overvejelser blev det besluttet at montere Altro Ensemble™. Altro Ensemble er et modulopbygget gulvsystem med 15 dB trinstøjsreduktion og udgør næste generation af LVT-gulve. Det har en holdbar finish, der gør det ekstremt modstandsdygtigt over for slitage, og det bibeholder sine egenskaber, selv ved tunge belastninger.

Altro Ensemble blev monteret på catwalken og scenen i farven York Stone. Gulvet matchede perfekt det valgte tema og var overbevisende med sit autentiske ”arena-look”.

- Med Altro Ensemble fandt vi endelig et gulv, der kunne bidrage til, at aftenen blev en succes, understreger Holger Salmen, ejer af First Contact agenturet, der stod for organiseringen af Modavision.

- Det var ekstremt tiltalende at arbejde med Altro. Ud over en omfattende rådgivning fik vi support fra Altro undervejs, da vi monterede gulvet, slutter han af.

LÆS OGSÅ: Verdens største lakseanlæg får lækker kontorstemning

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Billeder & videoer

LVT-gulvene måtte ikke være modtagelige for snavs, ligesom de skulle kunne holde til tung belastningAltro Ensemble leverer 15 dB trinstøjsreduktion og udgør næste generation af LVT-gulveLVT-gulvet matchede perfekt det valgte tema og var overbevisende med sit autentiske ”arena-look”

Send til en kollega

0.125