23948sdkhjf

Digitale tvilling & IoT i byggeriet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Projectspine A/S

Invitation til seminar torsdag d. 06/02-2020 kl. 8.30 – 10.30 med David Fink (Henning Larsen) og Alejandro Mata (Rambøll) om Digitale tvilling & IoT i byggeriet og med Nicolai Karved (Projectspine A/S) om Spine med Dynamo integrationen.

seminar torsdag d. 06/02-2020 kl. 8.30 – 10.30 med David Fink (Henning Larsen) og Alejandro Mata (Rambøll) om Digitale tvilling & IoT i byggeriet og med Nicolai Karved (Projectspine A/S) om Spine med Dynamo integrationen.

Tilmelding

Vi starter med kaffe og lidt morgenmad, inden første indlæg starter.  

Kl. 9.00 Digitale tvilling & IoT i byggeriet, David Fink (Henning Larsen) og Alejandro Mata (Rambøll). 

Oplev fordelene ved digitale tvillinger til MEP-design. 
Oplev de forskellige typer IoT-enheder, der er tilgængelige for MEP-systemer. 
Lær om hvordan man samler MEP-modeller og IoT-sensorer hvordan man visualiserer live IoT-data med BI-dashboard. 

Byggeri (AEC industrien) er på vej mod Industri 4.0 og digitale tvillinger er en tendens. Efterhånden som MEP-designprocesser bliver mere intelligente, er digitale tvillinger nu mulige at nå og har mange fordele fremover. Disse er magtfulde og kan give bygningsejere mulighed for at oprette smarte bygninger og arbejde med mindre. MEP-modeller og point-cloud-scanninger er mere tilgængelige for mere overkommelige sensorer. Hvordan kan vi bruge MEP-modeller efter projektoverlevering til at forbedre driften af ​​bygninger langs deres livscyklus? Denne klasse viser processen med at konvertere MEP-modeller til digitale tvillinger ved hjælp af IoT-enheder – specifikt, hvordan man forbinder MEP-modeller og sensorer sammen ved hjælp af cloud-teknologi, Dynamo og Revit 2020-software. Denne klasse viser også, hvordan man visualiserer IoT live-data med BI-dashboards for at øge opmærksomheden på, hvordan folk bruger bygninger og for at forbedre vedligeholdelsesprocessen for bygninger. Så lære at bringe MEP-modeller til live som digitale tvillinger, imødekomme kundens behov og gøre bygningsmiljøet mere bæredygtigt. 

Kl. 10.00 Spine med Dynamo integrationen, Nicolai Karved Projectspine A/S 

Dynamo udvider potentialet af BIM, da det muliggør mere automatisering og et bedre dataflow på tværs af diverse platforme. Vi viser hvordan du med Dynamo og Spine kan opnå adgang til klassifikation, standardiserede egenskaber og projekt data. 

Seminarerne er gratis og alle i byggebranchen er velkomne. 

https://projectspine.com/da/seminar/

Projectspine A/S inviterer alle i byggeriet til en række gratis seminarer i samarbejde med udvalgte partnere og andre aktører i branchen. På hvert seminar vil der være indlæg med en praktisk tilgang til digitalisering og nyeste viden på området. Det handler om, hvordan du kan komme på forkanten med digitaliseringen og opnå endnu bedre resultater i jeres byggeprojekter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Projectspine A/S

Bryghuspladsen 8, Indgang C, 3. sal
1473 København K
Danmark
Projectspine A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.173