23948sdkhjf

Giv dig selv et pusterum i en ellers travl hverdag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

I den moderne arbejdsuge er der sjældent plads til større pusterum.

Du arbejder sikkert mere end de 37 timer i ugen, og selv når du så har fri fra arbejde, er der masser af andre ting, der skal passes. Der skal købes ind, der skal hentes børn, der skal laves mad, der skal gøres klar til arbejde, der skal læses lektier, der skal ordnes ting rundt omkring i huset – der er sjældent plads til et pusterum. Men det er vigtig at have disse pusterum, da de tager presset af ventilen og giver dig større overskud og luft til at nyde alle de travle momenter af livet.

Sådan kan du give dig selv pusterum
- Motion er en sund måde at give din hjerne luft –bedre, hvis du kan dyrke motionen udendørs, så du får naturlig frisk luft, hvilket i særdeleshed gør dit sind klart og friskt. Du kan f.eks. anskaffe en mountainbike, så du virkelig kommer ud i naturen og stresser helt af blandt de naturlige lyde, dufte og vinde. Du kan måske også tag en mountainbiketur i skoven eller landevejen med kollegaerne, så I alle kan få skabt et pusterum. Således kan hele arbejdsmiljøet og arbejdssituationen ændres positivt ved blot en simpel mountainbike.

- Pusterummet behøver dog ikke at skabes af decideret motion. Meditation er en perfekt måde at give dit sind tid og plads til at slappe af. Meditationen behøver ikke være en timelang trancetilstand. Du kan f.eks. starte og slutte din dag med et par minutters meditation for at klargøre og udstrække dit sind før og efter arbejdsdagen. Herefter kan du øge minuttallet, hvis det virker.

- Et pusterum kan også være meget mere simpelt, hvis meditation er for meget. Et pusterum kan være noget så simpelt som at læse en bog. Pusterummet skal blot være et tidsrum, hvor hverdagens aktiviteter og pligter ikke strejfer dit sind.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.111