23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er din virksomhed bæredygtig? Udstil til Building Green

Der er stadig ledige stande til Building Green Aarhus den 25.-26. marts. Skal du have en af standene til dine bæredygtige produkter?

Er din virksomhed bæredygtig og overvejer du om Building Green er det rette sted for dine grønne produkter til byggeriet? Læs her på de medfølgende billeder, hvordan Bergsten Timber og Havnens Hænder oplevede Building Green i efteråret.

Vis dine grønne produkter og løsninger frem for hele byggebranchen til Building Green i Aarhus den 25.-26. marts. BOOK DIN STAND I DAG

Building Green i Aarhus samler byggebranchen til bæredygtig vidensdeling og netværksbygning for hele Danmarks grønne byggemiljø. 70 udstillere kommer til at stå klar med en udstilling af de nyeste bæredygtige løsninger og produkter.  Skal du også være med?

Building Green afholdes for 4. gang i Aarhus og er blevet et betydningsfuldt forum for vidensdeling og netværk, hvor arkitekter, bygherrer og bygningskonstruktører får inspiration og går i dialog med de mange virksomheder, der udstiller. Sidste år deltog mere end 2500 i de bæredygtige dage i Centralværkstedet. Læs mere om Building Green Aarhus her.

Mange stande er allerede taget, så vent ikke for længe med at booke din stand. 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.063