23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv specialist i ventilationsteknik

“Ventilation fra A til Z”, der er grundlaget for Danvaks kursusaktivitet i forbindelse med indeklima- og ventilationsteknik, er “adgangsbilletten” for alle, der vil gøre sig gældende i branchen.

Har du brug for at få styrket dine kompetencer udi ventilationsteknik? Så tilmeld dig kurset “Ventilation fra A til Z”, hvor du får en grundig indføring i faget.

Kurset er opbygget i to moduler den 28. – 30. januar 2020 og den 3. – 5. marts 2020 og afholdes på Hotel Vejlefjord.

Du får en sammenhængende basalviden i faget ventilation, så du med yderligere specialkurser samt intern uddannelse kan blive dygtige og effektive sagsbehandler.

Kurset veksler mellem indlæring gennem forelæsninger, diskussioner og opgaveregning. Programmet er udformet således, at der er en kontinuerlig linie for alle seks dage.

Modul A: Indeklima, dimensioneringsgrundlag og luftbevægelser
Termisk, atmosfærisk og akustisk indeklima; Klimaanalyse; Helhedsorienteret projektering; Bygningsreg-lement og normer; Lufts tilstandsændring og “IX- Diagrammet” samt bestemmelse af volumenstrømme; Ventilationssystemer; Luftstrømninger i rum, inkl. naturlig/hybrid ventilation; Armaturer; Punktudsugning.

Modul B: Projektering, installation og drift
Projekteringsgrundlag; Kanalsystemet; Dimensionering af komponenter; Ventilatorer, pumper og motorer; Støj i ventilationsanlæg; Energiforbrug; Livscyklusbaseret projektering (LCC/LCA); Anlægs- og driftsøkonomi; Måling på ventilationsanlæg; Automatik, regulering, indregulering; Driftsinstruktion, vedligehold og kvalitetskontrol.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Har du ikke allerede bøgerne til kurset, finder du dem her

Danvak ApS
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK88382013
P nummer: 1002792323

Send til en kollega

0.063