23948sdkhjf

Abvac lancerer nu Sund Kælder

| Medlemsnyhed | Indrykket af ABVAC A/S

Hos Abvac lancerer vi nu Sund Kælder. Her har vi har dedikeret vores kompetencer til kælderprojekter, med hele vores palet af erfaring inden for administration, koordinering, samt effektiv og kvalitetsbevidst udførelse af arbejdet.

For boligejere er skimmelsvamp noget af det værste, man kan støde på. Det er der dog desværre mange, der gør i dag, og det er noget, som vi hos Abvac dagligt støder på. Længerevarende udsættelse for skimmelsvamp kan give alvorlige allergiske følgesygdomme og ifølge Astma-Allergi Danmark, er der en opadgående tendens for, at mennesker udvikler allergi grundet skimmelsvamp. Hvert niende hjem er faktisk så hårdt ramt af fugt og skimmel, at de kan være direkte sundhedsskadelige at bo i.
 
Derfor lancerer vi nu en separat underafdeling i Abvac, som vi kalder Sund Kælder. Her dedikerer vi vores kompetencer til kælderprojekter fra start til slut med administration, koordinering og selvfølgelig al praktisk udførelse af arbejdet, via vores dygtige håndværkere og samarbejdspartnere, inden for de forskellige håndværkerfag.
 
Vi starter altid med et kældertjek hvor fugtniveau, installationer og konstruktioner grundigt gennemgås. Derefter forventningsafstemmer vi med kunden og udarbejder et tilbud. Anvendelse af forkerte materialer eller håndværkere uden den korrekte viden på området, kan skabe flere problemer end dem de løser, og med Sund Kælder gør vi klart, at det ikke bliver et problem hos os.  
 
Vi er eksperter i miljøsanering og indeklima, og derfor giver det kun god mening, at vi sætter fokus på reetablering af kældre. På den måde afhjælper vi indeklimaproblemet og hjælper med at sikre, at det ikke kommer igen. Med vores mere end 30 års erfaring i branchen, har vi set lidt af hvert i alle slags bygninger. 
 
Vi udfører i forvejen opgaver for stat, regioner og kommuner såvel som virksomheder, institutioner, boligselskaber, og nu sætter vi ind på også at hjælpe de private husejere. Det er vores bidrag til at skabe et sundere Danmark.
 
Læs mere om, hvordan vi skruer indsatsen mod dårligt indeklima i vejret på www.sundkælder.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ABVAC A/S

Frydensbergvej 11
3660 Stenløse
Danmark
ABVAC A/S

Send til en kollega

0.094