23948sdkhjf

ABV teknik - Færdigmeldinger på ABV-anlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Unilite A/S

Med ABV teknik får du Danmarks mest erfarne samarbejdspartner i færdigmeldinger på ABV-anlæg

FÆRDIGMELDING AF  ABV-ANLÆG
Med ABV teknik som certificeret ABV-installatør får du Danmarks mest erfarne samarbejdspartner og leverandør af færdigmeldinger af ABV-anlæg.
Siden 1. august 2014 har det været et lovkrav, at virksomheder, som installerer, projekterer og vedligeholder ABV-anlæg, skal være DBI-godkendt. Dermed skal minimum én medarbejder være personcertificeret, og ydermere skal virksomheden have en række særlige kvalifikationer. Alt sammen for at sikre kunden et veludført arbejde, som lever op til retningslinjerne fra DBI.

OVERHOLDELSE AF MYNDIGHEDSKRAV
Står du over for et nyt projekt, assisterer vi gerne med projektering, installation og indkøring af brandventilationsanlægget, så det er klar til inspektion. Hos ABV teknik har vi strømlinet og forenklet processen omkring projektering og installation af ABV-anlæg for at skabe de bedste forudsætninger for en hurtig godkendelse.

TÆT SAMARBEJDE MED DIN INSTALLATØR
Vi oplever ofte, at ABV-anlæg ikke er udført efter gældende brandmyndighedskrav og iht. Bygningsregle- mentet – oftest fordi brandstrategirapporten ikke har været tilgængelig for installatøren, eller fordi man ikke har været klar over, at anlægget skulle udføres i henhold til DBI retningslinje 027. ABV teknik assisterer derfor gerne tidligt i projektet for på den måde at sikre en problemfri inspektion.

VED AT SAMARBEJDE MED ABV TEKNIK FÅR DU:
- frigjort ressourcer
- mulighed for CE-mærkning af dit ABV-anlæg
- et ABV-anlæg, som er klar til inspektion
- et godkendt ABV-anlæg iht. gældende regler
- indberetning til inspektion/gældende brandmyndighed
- professionel sparring fra start til slut
- større personsikkerhed
 
CE-MÆRKNING
Et ABV-anlæg er omfattet af maskindirektivet og skal CE-mærkes i overensstemmelse hermed. Der skal anvendes komponenter, som er certificeret iht. gældende produktstandarder i DS/EN12101. Vær dog opmærksom på, at selv om en komponent er certificeret, medfører det ikke nødvendigvis, at funktionskravene er opfyldt. For komponenter, hvor DS/EN12101-serien ikke indeholder gældende standarder, skal komponenterne opfylde funktionskravene i DBI retningslinje 027.

Vi står altid til rådighed for dig, så kontakt os endelig:
El-teknisk chef:
Martin Jensen
93 63 77 18 / mj@abv-teknik.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Unilite A/S

Snæbumvej 26
9500 Hobro
Danmark
Unilite A/S

Send til en kollega

0.11