23948sdkhjf

Scantrons digitale adgangsløsninger på SECTECH

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scantron A/S

SECTECH i Stockholm har i år nået nye højder med 104 udstillere og 2.794 besøgende, som var 400 flere end sidste år. Den ekstra tilstrømning af besøgende kunne også mærkes på stand 02:02, hvor Scantron udstillede sit komplette adgangskontrolsystem.

På Scantrons stand var der fokus på de digitale løsninger både i form af digitale dørstationer, adgangskontrol og skærme. Scantron introducerede sine nye digitale navne-displays, som kan integreres både i dørstationer udført i rustfrit stål og messing samt i postkasseanlæg. Der var tre varianter af skærme på standen, bl.a. til informationsvisning, booking samt en dynamisk lejlighedsskærm, som kan tilpasses med dørtelefoni og adgangskontrolmoduler. Alle løsninger i systemet er med til at gøre hverdagen lettere for varmemestre og administrationen i en moderne digital boligforening.

Scantron takker de mange besøgende, som kiggede forbi standen og vi ser frem til et godt gensyn med SECTECH i Stockholm i 2021.

Læs om vores løsninger på Scantrons hjemmeside www.scantron.dk eller kontakt os direkte på info@scantron.dk eller tlf. +45 66139966


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scantron A/S

Gammelsø 2
5000 Odense C
Danmark
Scantron A/S

Send til en kollega

0.11