23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor interesse for innovativ falseløsning

Efter lanceringen af vores nye produkt BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg, har mange aktører i byggebranchen vist stor interesse og videregivet positiv respons

De første ordrer er afgivet hvor vores nye produkt BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg, er implementeret som den valgte falseløsning. 

Vi er utrolig glade og positive over den modtagelse som det innovative produkt har modtaget, og er netop nu rundt ved de danske arkitekter, betonfabrikker og entreprenører for at præsentere produktet og processen. 

Klare fordele ved BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg

Produktet gør, at pladefalsen kan implementeres i byggeriet indstøbt i betonbagvæggen. Klar til vindues- og dørmontage, samt malerbehandling.

Pladefalsen erstatter samtidig den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, derved skal der ikke opbygges yderligere udsparing og der er ingen spild efter elementet er afformet.

Ingen montage på byggepladsen 

Grundet pladefalsen er indstøbt, spares der en aktør på byggepladsen hvilket sparer tid og fremskynder projektets endelige aflevering, Hertil bespares indhejs af pladefalse og montagematerialer på etagerne samt bekymringer hvad angår vejrlig og tørretid. Vindues- og dørelementer kan monteres tidligere, da der nu er mulighed for montage hos betonleverandøren, ved elementets ankomst på byggepladsen eller traditionel montage når elementet er færdigrejst på pladsen.

Pladefalsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag til bæring af vinduer og døre.

Glat overflade klar til malerbehandling
Dimensioneres til det enkelte projekt
Påmonteret dampspærre
Ungå montage på byggepladsen
Linietab på 0,01 W/mK
Ubrandbart materiale
Leveres med påmonterede afstandsklodser
Kræver ikke yderligere vinkler eller beslag til vindues- og dørmontag

Ønsker du et møde omkring BS FALSEN Z INDSTØBNING, om et af vores andre produkter eller ønsker du mere information besøg vores hjemmeside www.bsfalsemontage.dk 

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349
P nummer: 1022398632

Kontaktperson

Lars Mølgård
Økonomichef
+45 26432812 lm@bsbyggeservice.dk

Send til en kollega

0.063