23948sdkhjf

Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S skifter ud...

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S

... på direktørposten og i ejerkredsen

Adm. Direktør Kim Clausen har valgt at overlade direktørstolen og den daglige ledelse af Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S til Jesper Lund. Jesper Lund har været ansat i firmaet siden 1996 og er i kraft af sin store faglige indsigt og sit store kendskab til markedet og firmaets trofaste kunder, det oplagte valg til posten.

Samtidigt skiftes der ud i ejerkredsen, således at firmaet nu tegnes af Jesper Lund, Morten Lynghus og Søren Leth Nielsen.

Ændringen i ledelsen og ejerstrukturen har været planlagt gennem en længere periode, og det er således på en velforberedt baggrund, at skiftet effektueres pr. 1. januar 2020. Det har været vigtigt for alle parter, at den specielle ånd der hersker blandt alle i firmaet har kunnet fastholdes, til glæde for medarbejdere og ikke mindst vore kunder.

Kim Clausen fastholder sin tilknytning til firmaet og vil fremover bidrage med sin mangeårige erfaring og kendskab til kunder og markedet.

Med 50 højt kvalificerede medarbejdere og kompetencer der rækker til at indgå i alle byggeriets discipliner, med alt fra renoveringer, bolig- og erhvervsbyggeri til byggemodninger, og klimatilpasninger, så har Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S kurs mod en fortsat positiv udvikling.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S

Ceresbyen 75, 4.
8000 Aarhus C
Danmark
Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S

Send til en kollega

0.11