23948sdkhjf

NTI Gruppen (NTI) udvider med hollandske CAD & Company

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

NTI har nu kontorer i Danmark, Holland, Norge, Island, Sverige og Tyskland. I alt er der hermed 340 ansatte hos en af Europas største leverandører af blandt andet løsninger byggende på Autodesk-software til byggeri, design og industri.

At styrke NTI-gruppens udbud
I forbindelse med købet af CAD & Compagny udtaler Steen Alexander, CEO i NTI:

- Opkøbet af CAD & Company markerer et vigtigt skridt i vores ambition om at betjene kunder i hele Europa som en førende full-service leverandør. I Benelux-landene er CAD & Company bredt anerkendt som førende eksperter inden for BIM, 3D-design og digitalisering. De understøtter og rådgiver om implementeringsprocesser, innovations- og digitaliseringsprocesser for kunder inden for konstruktion, installation, anlæg & infrastruktur og produktion, og med dette opkøb styrker vi derfor tydeligt NTI’s produktudbud til alle vores kunder i Europa.

At forene de stærke sider
Rob Oud, CEO og inspirator for CAD & Company, fortæller:

- CAD & Company er vokset minimum 25% hvert år de sidste par år. Vores kunder bliver også større, og de opererer oftere ikke kun i Benelux-landene, men i hele Europa. Hvis vi ønsker at betjene dem bedste muligt, er vi nødt til at øge vores tilstedeværelse i Europa. Derudover ændrer teknologien sig med hastige skridt i dag, og der er behov for mere viden. Ved at kombinere vores styrker og forene vores specialister kan vi tilbyde kunderne den bedste support, som også understøtter de fremtidige udfordringer på det europæiske marked, såsom digital transformation, SMART-Industry 4.0, Digital Twins og de europæiske BIM-standarder. Det er bl.a. nogle af årsagerne til, at vi har besluttet at fusionere med NTI-familien.

NTI-gruppens vækstrejse
Jesper Kalko, ejer af NTI, uddyber:

-Det er af stor betydning for NTI at fortsætte vækststrategien for at forblive i toppen af ligaen af europæiske Autodesk Platinum-partnere. Fusionen med CAD & Company er et strategisk træk mod vores mål og et vigtigt skridt mod at dække det europæiske marked yderligere. Vi ser frem til at byde vores nye kollegaer velkommen til NTI-familien og fortsætte partnerskabet med CAD & Company’s kunder.

Om NTI-gruppen
NTI-koncernen er en af Autodesks største Platinum-partnere i Europa med 340 medarbejdere og en omsætning på ca. 750 mio. DKK inklusive CAD & Company. NTI-gruppen er en af Europas førende leverandører af omfattende digitale Information Management-løsninger målrettet virksomheder inden for byggeri, design og industri.

Du kan læse mere om NTI her: nti.biz/, nti.biz/se/, nti.biz/no.

Om CAD & Company Group
NTI CAD & Company Group, som opererer under navnet CAD & Company, understøtter og guider implementerings-, innovations- og digitaliseringsprocesser, tilbyder uddannelse af certificerede undervisere og deler viden om nye teknologier til virksomheder inden for byggeri, installation, civilingeniørarbejde & infrastruktur samt industri & design.

Hvis du ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Steen Alexander
Mail: sax@nti.dk / Telefon: +45 2149 2140

Jesper Kalko
Mail: jk@nti.dk / Telefon: +45 2161 7239

Rob Oud:
Mail: rob.oud@cadcompany.nl / Telefon: + 31 653891937

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.143