23948sdkhjf

Rockinfo: Tekniske håndbøger bliver digitale

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROCKWOOL A/S

Håndværkernes faste følgesvende, når det kommer til viden om ROCKWOOL, isolering, lovkrav og konstruktionsforslag, er blevet digitaliserede. De er lige til at tilgå fra mobil, tablet og pc. Nyheden hedder Rockinfo og er nu altid lige ved hånden.

Håndværkernes faste følgesvende, når det kommer til viden om ROCKWOOL, isolering, lovkrav og konstruktionsforslag, er blevet digitaliserede. De er lige til at tilgå fra mobil, tablet og pc. Nyheden hedder Rockinfo og er nu altid lige ved hånden.

I årtier har håndværkere over en bred kam sværget til de faktuelle og pålidelige håndbøger fra ROCKWOOL, "Den lille lune", "Den lille tekniske" og "Den lille flade". De tre håndbøger er fast inventar i de fleste servicebiler og bliver jævnligt opdateret, når ny viden skal ud og nye lovkrav skal effektueres i virkeligheden.

Den tekniske viden om isolering til bygningskonstruktioner, teknisk isolering og udvendig tagisolering er nu tilgængelige digitalt - så informationen altid er lige ved fingerspidserne. Den digitale platform har fået navnet Rockinfo og kan tilgås via: info.rockwool.dk

- Vi vil gerne hjælpe vores kunder, så de får nemmere ved at udføre deres arbejde korrekt. Ved at gøre håndbøgerne digitale, sikrer vi nem adgang til informationer, der altid er opdateret med nyeste anvisninger og krav. Vi glæder os til at vise håndværkerne de mange muligheder, den digitale portal giver med links til fx videoer og datablade, siger salgschef Eilif Jensen, ROCKWOOL Danmark.

Fast følgesvend i 45 år
De tre håndbøger er udkommet i utallige eksemplarer, siden den første håndbog så dagens lys i 1973. Håndbøgerne, der går under navnet "Den lille røde", er især handy når tømrere, installatører og tagfolk hurtigt skal bruge anvisninger til isolering af byggeprojekter, både når det gælder nybyg og ved renovering.

I udviklingen af de digitale opslagsværk har det været vigtigt at lave en løsning, der ligger så tæt op af den fysiske, trykte udgave som muligt. Den digitale portal er derfor være mindst lige så nem at slå op i og finde rundt i.

Bibliotek af teknisk viden
Rockinfo er et helt bibliotek af teknisk viden, der altid er lige ved hånden. Første skridt er de populære håndbøger, som er blevet opdateret og gjort søg- og klikbare. De næste skridt bliver en løbende udbygning, hvor de tekniske data kombineres med arbejdsvejledninger, videoer, BIM-objekter, nem download af datablade og meget mere.

Du finder Rockinfo på info.rockwool.dk. Hvad enten du anvender Rockinfo i desktop, mobil eller tablet version er den optimeret til at være så brugervenlig som mulig.
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROCKWOOL A/S

Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Danmark
ROCKWOOL A/S

Send til en kollega

0.109