23948sdkhjf

Kursus om efterisolering af enfamiliehuse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Træinformation

I forbindelse med udgivelsen af den nye TRÆhåndbog, TRÆ 76 Efterisolering, der udkommer i januar 2020, afholder Træinformation et kursus om efterisolering.

Fra 1960 bliver ’typehuse’ dominerende. Disse opføres af mange forskellige materialer og bygningsdele. Der opstod en pallette af konstruktionsformer, ikke mindst omkring ydervæggene, hvor bagvægge – som førhen blev opført i murværk – nu blev opført i træskeletvægge eller porebeton. Tagkonstruktionen på typehusene blev typisk udført med gitterspær med tagdækninger af bølgeeternitplader eller tegl/betontagsten med undertage. Vinduerne blev større og fik termoruder i stedet for forsatsrammer, og der anvendtes varmeisolering i gulv, vægge og lofter i form af mineraluld eller løse letklinker i beskedne tykkelser.

Kursusbeskrivelse
På kurset vil du blive klogere på, hvordan typiske enfamiliehuse opført i perioden 1950-1980 kan efterisoleres ved brug af isolerede trækonstruktioner. En del løsninger kan også anvendes for bygninger fra andre perioder samt for andre bygningstyper end enfamiliehuse, når blot det sikres, at brandkravene til den pågældende bygningstype er overholdt.

Målgruppe
Kurset gennemgår både teoretiske og praktiske overvejelser i forbindelse med efterisolering og tager afsæt i bogen, TRÆ 76 Efterisolering. Kurset er hovedsageligt målrettet projekterende, energirådgivere, energikonsulenter og udførende.

Program
> Se kursusprogrammet

Tid og sted
København: onsdag den 22. januar 2020 kl. 9.00-16.30
Sted: KLP Ejendomme, Edvard Thomsens Vej 14, 2300 København S

Horsens: torsdag den 23. januar 2020 kl. 9.00-16.30
Sted: Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens

Pris
Medlem af Træinformation: 3.500 kr./person
Medlem af Træsektionen under Dansk Byggeri: 4.100 kr./person
Ikke-medlemmer: 4.900 kr./person

Priserne er inklusiv bogen, TRÆ 76 Efterisolering, samt morgenmad, frokost, frugt, kage, kaffe og te. Priserne er eksklusiv moms.

Bemærk, at tilmelding er bindende, men du kan overdrage din plads til en kollega, hvis du skulle blive forhindret i at deltage – se vores kursusbetingelser.

Rabat
Early bird: tilmeld dig inden den 13. december og får 10% rabat på kursusprisen.
Ved tilmelding af 4 personer, betaler I kun for 3 personer.
Deltagere til kurset i København får fratrukket 100 kr. til parkeringsudgift.
Ved oprettelse af medlemskab af Træinformation inden 14 dage efter kursets afholdelelse, tilbydes kurset til medlemspris.

> Læs mere og tilmeld dig kurset om efterisolering


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Træinformation

Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Træinformation

Send til en kollega

0.125