23948sdkhjf

Ny Hue lysdæmper - passer også i danske kontakter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Niko-Servodan A/S

Niko har lanceret en ny lysdæmper til Hue system. Den nye lysdæmper fås i flere design og farver, så den let kan integreres i alle typer af boligindretning. Lysdæmperen findes også i en variant, der passer i danske kontaktrammer,

Niko har lanceret en ny lysdæmper til Hue system. Den nye lysdæmper fås i flere design og farver, så den let kan integreres i alle typer af boligindretning. Lysdæmperen findes også i en variant, der passer i danske kontaktrammer, hvis man ønsker, at den skal matche boligens eksisterende kontakter..

Lysdæmperen fra Niko er et officielt ”Friends of Hue” produkt og kan derfor nemt programmeres med Hue appen. Den kan programmeres til enten at dæmpe din Hue belysning, aktivere dine 4 Hue favoritindstillinger eller kombinere dæmp med 2 Hue favoritindstillinger.

Den nye lysdæmper anvender kinetisk energi, som automatisk genereres ved tryk på kontakten. Dette betyder, at lysdæmperen er batteriløs, og derfor kan placeres på alle flader uden der skal bores eller fræses kanaler til ledninger. Det er muligt at forbinde op til 25 Niko lysdæmpere per Hue Bridge.

Se mere på: https://www.niko.eu/da-dk/friendsofhue

Niko lysdæmper til Hue system findes i følgende varianter:

  • Niko Intense hvid - typenr. 120-91004
  • Niko Intense antracit - typenr. 122-91004
  • Niko pure hvidt stål - typenr. 151-91004
  • Niko pure sort stål - typenr. 161-91004
  • Hvid DK-version - typenr. 101-91004-40

Medlemsnyhed

Indrykket af
Niko-Servodan A/S

Stenager 5
6400 Sønderborg
Danmark
Niko-Servodan A/S

Billeder & videoer

Den nye lysdæmper til Hue findes i en variant, der passer ind i dansk rammedesign, hvis man ønsker, at den skal matche boligens eksisterende kontakter.Den nye lysdæmper fra Niko fås i flere design og farver, så den let kan integreres i alle type af bolig-indretning.

Send til en kollega

0.141