23948sdkhjf

Er automatisering og autonome logistikrobotter for alle?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

Udfordringer med bemandingsplaner, krav om øget effektivitet, reducering af omkostninger. Det er bare et par eksempler på udfordringer, danske lageransvarlige møder dagligt. Vores entydige svar på de udfordringer er automatisering.

Derfor deltager vi på ROBOTBRAG 2019 i Odense, hvor du kan møde vores robotspecialist Nicolas Munk-Rechnitzer. Vi sender ham afsted for at blive endnu klogere og for at svare på alle dine spørgsmål om interne logistikrobotter og automatisering af plukkeprocessen.

På vores stand får du demonstreret reelle løsninger på, hvordan automatisering og robotteknologi i skalerbar model kan implementeres på dit lager. Løsninger, som reducerer nogle af udfordringerne, lageransvarlige dagligt står overfor. Løsninger, hvor alle kan være med.

Vi stiller vores årelange erfaring med at reducere daglige udfordringer på lagre i Danmark og i udlandet til rådighed for dig, og rådgiver dig både i valget af den robot- eller automatiseringsteknologiske løsning, der ligger grundlaget for, du når forretningsmålene. Og vi er din integrationspartner, når løsningen implementeres og sættes i drift.

>> Læs: Bør du overveje logistikrobotter på dit lager?

Det er DIRA Business og Robotteknologi - Teknologisk Instituts ROBOTBRAG, der er værterne bag arrangementet.

Det er gratis at deltage.

Læs mere og tilmeld dig her 

Hos Hans Schourup får du den nyeste viden om, hvordan automatisering af processer på lageret og intern logistik kan kombineres med dit nuværende setup af stationær lagerindretning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Billeder & videoer

Fetch interne logistikrobotter med cloudbaseret softwareFetch interne logistikrobotter

Send til en kollega

0.093