23948sdkhjf

Alfix: Teknisk chef går på velfortjent pension

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfix A/S

Efter 41 års ansættelse i Kolding virksomheden Alfix har den 65-årige Allan Nielsen ved årsskiftet valgt at fratræde for at gå på pension.

Udvikling af nye fliseklæbere, professionel anvendelsesteknisk rådgivning, netværk, partnerskaber, bæredygtighed samt altid positivt samvær med andre. Dette er nogle af de ord, som kan beskrive Allan Nielsens mangeårige og markante bidrag til at skabe tryghed for Alfix´s samarbejdspartnere i Skandinavien. 

Kemilaborant, murer og kulturbærer

Allan blev i sine unge dage uddannet kemilaborant og har senere arbejdet som murer. Denne kombination har været unik og et stærkt fundament til som teknisk chef at lede såvel produktudvikling og den anvendelsestekniske rådgivning i Alfix gennem årtier.

Det er ifølge direktør (CCO) Anders Bertelsen Toft en kulturbærer af kaliber, som nu snart forlader sin arbejdsplads:

”Allan blev ansat i 1979, og vi kunne i januar 2019 fejre hans 40-års jubilæum i Alfix – en flot præstation og en vigtig milepæl for både ham og virksomheden. Allan har gennem alle årene været en yderst kompetent, arbejdsom, innovativ og samtidig meget vellidt medarbejder, som også er bredt respekteret i hele branchen i Skandinavien. Vi kommer til at savne ham både fagligt og personligt. Han har været blandt de største kulturbærere og fyrtårne i Alfix´s 56 års levetid”.

Virksomheden ville gerne have fortsat samarbejdet, men omvendt er der fuld forståelse og stor respekt for beslutningen.

Samarbejde med ejerfamilien

Den tekniske chef udtaler følgende om hans mange år i virksomheden:

”Det har for mig været en fantastisk rejse og et privilegie at være ansat i en familievirksomhed - helt tæt på familien. Grundlæggeren Hans Carstensen Toft var min første chef i Alfix. Da Torben Carstensen Toft i 1984 overtog virksomheden fra sin far fik jeg helt naturligt ny chef, og jeg blev også en del af ledergruppen. De seneste år har været med Anders Bertelsen Toft som min nærmeste chef. Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med familien og en ære at kunne afslutte en karriere med 3 chefer og 3. generationer", fortæller Allan Nielsen.

Aktiv pensionist

Seniortilværelsen som officielt starter d. 1.1.2020 skal bruges aktivt. Allan har et bredt netværk, og udover interesse for kreativ madlavning, så motionerer han ofte. Både løb og svømning er ugentligt i kalenderen. Desuden skal tiden nydes i hjemmet i Kolding, sommerhuset samt med rejser med venner samt konen Pia. Samvær med børn og børnebørn bliver der også mere tid til, hvilket den kommende aktive pensionist ser frem til.  

”Vi takker Allan for hans mangeårige loyalitet overfor familien og virksomheden, og vi ønsker ham alt det bedste i hans nye tilværelse. Forhåbentlig vil han løbende slå vejen forbi fabrikken her på H.C. Ørsteds Vej i Kolding. Virksomheden har en seniorklub for tidligere medarbejdere, som deltager i udvalgte arrangementer, og her skal Allan naturligvis have en velfortjent plads”, siger Anders Bertelsen Toft.

Der holdes et internt arrangement i Alfix d. 20.12 i forbindelse med medarbejderens pensionering. Den sidste arbejdsdag bliver denne fredag inden jul.    

Ny leder for laboratoriet og teknisk afdeling

Som erstatning for Allan i lederteamet har virksomheden valgt Frank Pingel, som i dag er udviklingschef. Frank er uddannet kemiingeniør og har været ansat i Alfix i 25 år med udgangspunkt i laboratoriet. Han overtager det samlede ansvar for laboratoriet og teknisk afdeling i virksomheden. Teknisk afdeling vil fremover bestå af Teknisk leder Flemming Ilsøe (bygningsingeniør) og Teknisk projektleder Mikael Noe (murer og bygningskonstruktør).

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfix A/S

H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Danmark
Alfix A/S

Send til en kollega

0.125