23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Efteruddannelse – fremtidens sælger

For at leve op til nutidens behov hos kunder og medarbejdere, har Brødrene Dahl indgået virksomhedsaftale med Erhvervsakademiet Aarhus.

Medarbejderudvikling- og fastholdelse er en vigtig brik i Brødrene Dahls forretningsudvikling. Virksomhedens mål på kompetenceudvikling er at udvikle den enkelte medarbejders kompetencer, så kvaliteten af opgaveløsningen sikres og de forretningsmæssige mål nås.

Sidste år indgik Brødrene Dahl et samarbejde med Erhvervsakademiet Aarhus. Det er i forbindelse med et uddannelsesforløb, der understøtter virksomhedens fokus på efteruddannelse og fastholdelse af medarbejdere. Uddannelsen er skræddersyet til interne og eksterne sælgere, med fokus på salg og markedsføring, og er opbygget af fire moduler. Hvert modul tager ét år og afsluttes med eksamen, hvor der opnås ECTS point. ECTS er en talmæssig angivelse for den arbejdsbelastning som gennemførelsen af et givet kursus er normeret til.

”Det glæder mig, at vi har indgået en virksomhedsaftale med Erhvervsakademiet Aarhus. På trods af at uddannelsen er ny, så har vi modtaget positiv feedback fra deltagerne. Uddannelsen er skræddersyet nutidens behov fra kunder og udfordrer vores sælgere på en positiv måde,” fortæller Koncept Træner Jesper Madsen.

I sidste uge var første hold op til eksamen i Salgspsykologi og Grundlæggende Salg. ”18 kollegaer forsvarede deres projekt og opnåede fantastiske resultater. De opgaver der blev fremlagt for lærer og censor, havde alle relevans for dagligdagen,” fortsætter Jesper.  

”På baggrund af den feedback vi har modtaget fra første hold, så er vi ikke i tvivl om, at uddannelsen er kommet for at blive. Alle deltagere har ytret, at uddannelsen er relevant. På baggrund af de spændende og relevante opgaver, har vi besluttet, at opgaverne i den kommende periode, skal præsenteres for salgsledelsen i Brødrene Dahl,” fortæller Jesper.

Hos Brødrene Dahl er man i fuld gang med at planlægge næste år, hvor endnu et hold starter op til foråret.

 

/Maria Randow 

Brødrene Dahl A/S
Park Allé 370
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81822514

Kontaktperson

MR
Maria Randow
marran@bd.dk

Send til en kollega

0.079