23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lær at benytte LCAbyg og optimér bygningers miljøprofil

Kom med til SBi's kursus 19. november

På Building Green forleden vandt værktøjet LCAbyg produktprisen Det Bæredygtige Element for sit uundværlige bidrag til at et bæredygtigt byggeri, der er en vigtig faktor i at reducere Danmarks samlede CO2-udledning. Nu kan du lære at benytte programmet på SBi’s kursus 19. november.

Øget fokus på klima, frivillige certificeringsordninger, flere krav om grønne indkøb og forventet indførelse af frivillige bæredygtighedsklasse i bygningsreglementet gør det stadig mere aktuelt for såvel bygherrer, rådgivere og entreprenører at benytte livscyklusvurdering (LCA) i byggeriets tidlige faser eller ved renovering.

LCA er en metode som i stigende grad bliver brugt til at vurdere potentielle miljøpåvirkninger og ressourceforbrug for produkter og ydelser i byggeriet, idet materialevalg og designløsninger har en stor betydning i forhold til bygningers samlede miljøbelastning.

Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) har udviklet LCAbyg, som er et program, der beregner bygningers miljøprofiler baseret på valg af forskellige materialer og konstruktionsprincipper. På dette SBi-kursus lærer du at benytte LCAbyg, så du kan foretage et optimalt valg mellem flere forskellige løsningsmuligheder for at optimere bygningers miljøprofil.

DU FÅR:

  • Introduktion til LCA principper
  • Gennemgang af programmet LCAbyg
  • Øvelser i brug af værktøjet, som belyser bygningens samlede miljøbelastning, materialernes betydning, og hvorledes miljøprofilen kan forbedres.

Kurset afholdes 19. november på Aalborg Universitet København og koster 4.800 kr. ekskl. moms. Det kan med fordel tages sammen med kurset 'Totaløkonomiske beregninger med LCCbyg', som finder sted dagen efter dette kursus.

Læs mere og tilmeld dig her: https://kursus.sbi.dk/lca

Anvisninger.dk
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29102384
P nummer: 1017491810

Send til en kollega

0.078