23948sdkhjf

Epiito har fået ny hjemmeside

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Epiito har netop lanceret en ny og forbedret hjemmeside.

Hjemmesiden guider dig ind på alt, du bør vide om Epiito VR og 1:1-løsninger. Her i blandt Epiito Cloud, der med en opdateret “starter”-pakke giver en lettere fordøjelig smagsprøve på VR for kun 25 euro om måneden!

Udforsk hvilken VR mulighed, der matcher dit projekt bedst og læs mere om, hvad Epiito Cloud tilbyder her. 

Komplet økosystem - Epiito Cloud er en multifunktionel, cloud-baseret løsning, der tillader brugerne at koble på VR fra deres yndlings platform. Epiito Cloud indeholder alt, du behøver til virtual prototyping.

Baseret på åbne standarder - Epiitos løsninger beror på åbne standarder og støtter IFC og BCF for at tillade adgang fra de mest brugte platforme såsom Revit, Sketchup, Archicad, Tekla osv.

Nemt og hurtigt - Setup’et kræver bare, at du importerer dine IFC filer ind i “Epiito Editor” og distribuerer det til Epiito Cloud’en. Epiito Editor tillader også justerering af grafikken, POIs (Point of Interest), indlejring af 360 fotos og meget mere.

Inddrag - I selskab med dine kollegaer, samarbejdspartnere og øvrige interessenter kan du med VR lave sporadiske test og valideringer af jeres design. Oplev rummet før det udføres, så du kan foreslå ændringer og levere designresultatet i den mest passende og optimale form.

Voice Chat - For at muliggøre naturlig kommunikation og interaktion i det virtuelle miljø, tilbyder Epiito “3D Spatial voice chat”. Dette tillader brugerne at tale med hinanden og føle menneskelig tilstedeværelse i det pågældende rum.

Organiser - Importer alle dine modeller på en gang og oplev projektets fremtid i al dens kompleksitet. Dernæst kan du tænde og slukke for de individuelle modeller for at fokusere diskussionen og gennemgå projektet bid for bid.

Observer - Ved brug af deltagerlisten, kan du være tilskuer til en anden bruger ved enten at følge vedkommendes view eller hoppe til andre brugeres lokationer.

Gå på opdagelse med det samme i Epiito VR, der stadig er at finde på www.epiito.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125