23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vangvedvængets VVS vil nedbringe forbruget af plastikflasker

Det skal være slut med plastikflasker i erhvervsklubben til Silkeborg-Voels ligakampe i JYSK arena. Som første skridt mod det mål har klubbens partnere alle fået en glasflaske som de selv kan fylde med iskoldt vand fra hanen.

Engangsplastik er en af de helt store trusler mod miljøet, og alle indsatser for at nedbringe forbruget heraf gør en forskel.

Vangvedvængets VVS har en drøm om at den nye GROHE BLUE vandhane i erhvervsklubben i Silkeborg-Voel vil medføre, at det bliver helt slut med at udlevere plastikflasker til klubbens partnere, der denne sæson har fået hver deres glasflaske, de frit kan fylde med naturligt postevand eller vand med brus fra den iskolde hane.

– Vi er der ikke helt endnu. Erhvervsklubmedlemmerne skal lige lære at huske flasken til kampene, så de ikke længere har behovet for at tage en engangsflaske med vand, de max kan genbruge et par gange før de i bedste fald afleverer den i en pantautomat, siger Leif Kristoffersen fra Vangvedvængets VVS.

Den nye stander og de tilhørende drikkedunke i Silkeborg-Voels erhvervsklub er leveret i samarbejde med GROHE.

For at gøre det mere tilgængeligt for flere virksomheder at skifte de mange plastikvandflasker ud med en stander med iskoldt vand og drikkeglas til kunder og medarbejdere, sælger Vangvedvængets VVS frem til 20. december 2019 GROHE BLUE Professional til KUN 15580 kr. inkl. moms.

Også i de private hjem kan GROHE BLUE være til stor glæde for familien, når det ikke længere er nødvendigt at have vand stående i køleskabet eller endnu værre at lade hanen løbe flere minutter før der er koldt vand.

Her er det GROBE BLUE home, som kan fås til kampagnepris frem til 20/12 2019. KUN 11550 kr.

Kontakt Leif Kristoffersen for mere info og for et tilbud på stander inkl. installation hos jer.

Mail: leif@vangved.dk

Telefon: 86 85 32 35

Vangvedvængets VVS ApS
Vangvedvænget 1, Voel
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26596491
P nummer: 1009093989

Kontaktperson

LK
Leif Kristoffersen
Direktør
leif@vangved.dk

Send til en kollega

0.344