23948sdkhjf

SCANGRIP præsenterer helt ny serie af kraftige lommelygter

| Medlemsnyhed | Indrykket af SCANGRIP A/S

Med anvendelse den nyeste teknologi præsenterer SCANGRIP en helt nydesignet FLASHLIGHT-serie med ekstremt kraftigt lys og forbedret funktionalitet for en endnu bedre brugeroplevelse og øget effektivitet.

Den opdaterede FLASHLIGHT-serie byder på mange af de praktiske funktioner, som SCANGRIPs lommelygter er kendt for og er nu blevet opgraderet med en unik boost-funktion, så man nemt og hurtigt med én hånd kan fordoble lysstyrken.

Med en IP-beskyttelsesklasse opgraderet til IP54 er lommelygterne særdeles robuste og modstandsdygtige overfor et råt og krævende arbejdsmiljø. Den elegante finriflede metaloverflade giver et brugervenligt, godt og ergonomisk greb, så man kan arbejde sikkert og effektivt hele dagen.

FLASH 300, FLASH 600, FLASH 600 R og FLASH 1000 R leveres desuden med en silikonerem og et praktisk clip-on-hylster, der giver nem adgang til lommelygten i arbejdsbæltet. Lommelygten placeres blot i holderen og låses fast ved at dreje den.

Lommelygterne kan leveres både i genopladelige versioner og med batterier.

Læs mere om SCANGRIPs nye FLASHLIGHT-serie her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SCANGRIP A/S

Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Danmark
SCANGRIP A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Lommelygternes elegante finriflede metaloverflade giver et brugervenligt, godt og ergonomisk greb, så man kan arbejde sikkert og effektivt hele dagen.Det praktiske clip-on-hylster giver nem adgang til lommelygten i arbejdsbæltet.

Send til en kollega

0.125