23948sdkhjf

Sådan kan du forbedre effektiviteten i distribution af olie

| Medlemsnyhed | Indrykket af AMCS Denmark A/S

Hør om hvordan du håndterer de mange udfordringer ved distribution af olie og benzin ved hjælp af en IT-løsning til transportoptimering

Onsdag d. 20. november, kl. 14
Tilmeld dig webinaret her
Vær opmærksom på at webinaret foregår på engelsk.

Distribution af olie og benzin inkluderer mange forskellige former for transport, bl.a. diesel og benzin til servicestationer og industrikunder samt fyringsolie til husstande. Disse transporttyper af olie og benzin har deres specifikke transportdfordringer for leverandøren, når transporten skal planlægges og udføres.
I dette AMCS webinar vil vi introducere dig til AMCS’ avancerede og standardiserede løsning til planlægning og optimering af olie-/benzindistribution. Vores løsning kan hjælpe din virksomhed med at gøre distributionen mere effektiv og miljøvenlig ved at introducere intelligente transportoptimeringsværktøjer.

AMCS’ planlægnings- og optimeringssystem gør det muligt for olie- og benzinselskaber at levere mere effektivt med færre biler og mindre CO2-udledning samt at opnå en bedre kundeservice,. Desuden vil løsningen også reducere planlægningstiden drastisk.

Branchespecifikke funktioner til olie- og benzindistribution
For at håndtere de specielle krav inden for distribution af olie og benzin er AMCS’ planlægnings- og optimeringssystem udstyret med unikke funktioner såsom:

  • Rumplanlægning på tankbilerne i overensstemmelse med reglerne for f.eks. tyngdekraftsordrer, forurening på tværs rum, samt sekventering
  • Angivelse af den faktiske lagerbeholdning per rum i realtid (både volumen og vægt)
  • Håndtering af afvigelse i volumen i forbindelse med læsning og losning (planlagt vs. faktisk behov)
  • Evnen til at forudsige lagerniveau på tankbilerne og automatisk frigivelse af nye ordrer til planlægning
  • Planlægning med regionale begrænsninger, såsom miljøzoner eller afgiftsområder med overbelastning
  • Prioritering af ordrer med hensyn til omkostninger ved diverse servicekrav
  • De mange funktioner og modelleringsmuligheder gør det muligt at optimere olie- og benzindistributionen på den bedst mulige måde, på trods af de unikke aspekter ved branchen.

Tilmeld dig dette webinar, så fortæller vi dig mere om vores løsninger og kunderne, der allerede har implementeret vores velprøvede optimeringsløsning.

Bemærk: Hvis du ikke kan deltage på dagen, kan du registrere dig, så vi kan sende dig optagelsen af webinaret efterfølgende.

Tilmeld dig webinaret her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AMCS Denmark A/S

Hejrevej 34 D, 3. sal
2400 København NV
Danmark
AMCS Denmark A/S

Send til en kollega

0.125