23948sdkhjf

Vidste du, at PostNord transporterer paller og stykgods?

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

Det er ingen hemmelighed, at PostNord altid har været forbundet med pakker og breve i Danmark. Derfor bliver mange overrasket når de hører, at PostNord Logistics er en af de førende transportører af paller og gods til Danmark og hele Norden

Vi håndterer både dine store og små behov 

Med mere end 100 terminaler i Norden og vores eget finmaskede distributionsnet, kan vi tage ansvar for din logistik og tilbyde dig markedets bedste transportløsninger. Vi klarer alt fra enkelte paller til store partier på 42 tons. Faktisk er der efterhånden ikke dét, vi ikke har transporteret før. 

Høj dokumenteret leveringskvalitet

PostNord distribuerer mere end 2,5 millioner paller- og stykgodsforsendelser om året til hele Norden med en høj dokumenteret leveringskvalitet. Faktisk leverer vi fra dag-til-dag i hele Danmark inden kl. 16.00 og på 1-3 dage til resten af Norden. Har du et specifikt behov for, at din forsendelse skal være fremme inden kl. 9.00 eller 12.00 næste dag, så klarer vi også den.

Gennemsigtighed fra start til slut

Når du sender paller og stykgods med PostNord, har du adgang til din helt egen digitale platform ”Min Side”. Herfra kan du få:

  • Overblik over dine fakturaer og specifikationer
  • Statistikker over alle dine tidligere forsendelser
  • Status på dine igangværende forsendelser
  • Den dokumentet leveringskvalitet for dine forsendelser
  • Dine priser og valgte tillægsydelser
  • Mulighed for at foretage ad-hoc bookinger

Derover kan dine kunder også altid hente PostNord Appen, hvor de får fuld track & trace og automatiske beskeder, når der er en opdatering på din palle- eller stykgodsforsendelse. Smart ik'?

Du kan læse meget mere om fordelene med PostNord Logistic her.

Vil du høre mere eller få et uforpligtende tilbud fra os?

Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 33 61 04 00 - vi sidder klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at udfylde vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Send til en kollega

0.109