23948sdkhjf

Hvad har Wexøe, Pettinaroli og Dansani tilfælles?

| Medlemsnyhed | Indrykket af KLARPRIS A/S

Alle 3 er en del af KlarPris' Partnerprogram. Det betyder, at deres varer vises med logo på KlarPris' markedsplads, så det er nemmere for håndværkere at genkende og vælge lige netop disse virksomheders varer.

Wexøe A/S:

Wexøe har sidste 60 år haft en betydelig rolle på den danske marked som distributør af løsninger, produkter og tjenester til elektriske installationer - både i bolig-, erhvervs- og industribygninger. Virksomheden forhandler bl.a. de velkendte mærker Berker, Klauke Hager og Kaiser.

”Vi er meget begejstret for at have indgået et samarbejde med KlarPris, og initiativet er helt i tråd med vores strategi om at sælge installationsprodukter via grossisterne. Med samarbejdet får vi mulighed for at berige vores produktinformation og samtidig en mulighed for at markedsføre vores kvalitetsbrands.” – Mads Nobel Danborg, Digital Transformations Manager, Wexøe A/S.

 

Pettinaroli:

Pettinaroli er blandt verdens førende leverandører af enkeltkomponenter, komplette systemer og komfortløsninger til VVS-branchen. Virksomheden startede i 1976 som en familievirksomhed, og blev i 2000 del af Fratelli Pettinaroli SpA. Fra lageret i Middelfart leverer virksomheden til 20 lande i Nord-, Mellem- og Østeuropa. 

”Vi arbejder hver dag intenst på at skabe løsninger i den allerbedste kvalitet til alle i den danske VVS-branche. Det har vi gjort i over 40 år, og med vores deltagelse i KlarPris forventer vi langt mere synlighed i markedet, med fokus på kvalitet, service og let tilgængelighed” – Einar Leo Ottosen, Salgschef hos Pettinaroli.

 

Dansani: 

Dansani er en dansk producent, med en mission om at gøre det nemt og inspirerende at indrette badeværelser med smukke, gennemtænkte og funktionelle løsninger. Alt sammen skabt med udgangspunkt i godt håndværk, og med dybe rødder i dansk designtradition. Virksomheden har datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England, eksporterer til mere end 20 europæiske lande.

"KlarPris er et naturligt skridt i den retning vi ser markedet bevæger sig i, nemlig at tid er penge. Derfor er det væsentligt at prisen er god, men ligeledes at logistik løsningerne er optimale. KlarPris kan hjælpe både Dansani og installatørerne med at få disse parametre til at lykkes optimalt" - Søren Flintrup, salgsdirektør i Dansani.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via markedsplads. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv markedspladsen gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
KLARPRIS A/S

Langebrogade 6 A, 2. sal
1411 København K
Danmark
KLARPRIS A/S

Send til en kollega

0.111