23948sdkhjf

Optimal sikkerhed og godt indeklima i fremtidens udskoling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mariendal Electrics

Mariendal Århus står bag projekteringen og udførslen el installationer til Åby skolens nye tilbygning, der skal danne rammen om fremtidens udskoling.  

 

Elever og lærere på Åby skole i Århus kan nu se mod enden af et større byggeri, som skal danne rammen om fremtidens udskoling. Skolen har nemlig i en længere periode været i gang med en tilbygning, der nu meget snart står færdig. Tilbygningen skal huse skolens ældste klasser og være grobund for et sundt trivsels- og læringsmiljø.

Denne opgave har Mariendal Electrics Århus løst i samarbejde med en fast partner, Q-Construction. Mens Q-Construction har opsat de ydre rammer, har Mariendal stået for samtlige elinstallationer, belysning samt alle svagstrøms installationer i bygningen.  Eleverne kan efter den igangværende efterårsferie træde ind i de nye lyse lokaler, hvor den nye belysning og de intelligente sikkerhedsinstallationer er med til at sikre et godt læringsmiljø og en optimal sikkerhed.

Bygningen er nemlig forsynet med både adgangskontrol, indbrudsalarmering, automatisk brandvarslingsanlæg og brandventilation samt et stort datanetværk. Dermed er der gode betingelser for indlæring, og eleverne kan færdes i et trygt miljø.

Da vi har haft den samlede opgave inkl. projektering og udførsel fra start til slut, har vi haft de bedste forudsætninger for at få alle ender til at nå sammen, ikke mindst fordi vi har haft samme bemanding på projektet hele vejen igennem. Opgaven er udført at Emil Thulstrup, som startede hos Mariendal i forbindelse med sin praktikperiode som elinstallatør. Emil har stort set selv stået for projekteringen og efterfølgende udført el arbejdet på skolen, udtaler projektchef Aage Lykke.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mariendal Electrics

Gasværksvej 44
9000 Aalborg
Danmark
Mariendal Electrics

Billeder & videoer

Mariendal Århus kvalitet projektering

Send til en kollega

0.125