23948sdkhjf

Lemvigh-Müller og KlarPris ser mod fremtiden

| Medlemsnyhed | Indrykket af KLARPRIS A/S

Da Lemvigh-Müller og KlarPris sidste år formaliserede samarbejdet, kom alle El-, VVS- og Stålgrossistens varer, tilbud og kampagner ind på KlarPris' markedsplads.

I takt med den stigende digitalisering i byggebranchen, valgte Lemvigh-Müller sidste år at udvide samarbejdet med KlarPris, så de af grossistens kunder der køber via KlarPris, kan gøre det let, ubesværet og gennemsigtigt.

 ”Vi er utroligt glade og stolte over samarbejdet med Lemvigh-Müller. Det er en af Danmarks største og mest prominente grossister, med et bredt sortiment som alle fagmænd er bekendte med,” siger CEO i KlarPris, Jens Davidsen.

”Lemvigh-Müller har gennem flere år været blandt de førende B2B e-handelsvirksomheder med bl.a. både webshop, App og EDI i Danmark. Når vi går ind i et tættere samarbejde med KlarPris, som en lang række af vores kunder bruger, er det både for at skabe flere indgange til os og gøre det så nemt som muligt at handle. Vi bliver mere synlige og mere tilgængelige,” siger Kim Øxenholt, der er Marketing- og e-businessdirektør i Lemvigh-Müller.

 

Om KlarPris Partnerprogram
Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Vil du også optimere dit indkøb?
Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv markedspladsen gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Medlemsnyhed

Indrykket af
KLARPRIS A/S

Langebrogade 6 A, 2. sal
1411 København K
Danmark
KLARPRIS A/S

Send til en kollega

0.187