23948sdkhjf

Vidste du, at EngrosLys sælger sine varer via KlarPris?

| Medlemsnyhed | Indrykket af KLARPRIS A/S

EngrosLys har Danmarks største udvalg af LED til professionelt salg, og alle virksomhedens varer kan købes via KlarPris' markedsplads.

EngrosLys er leveringsdygtig i alt inden for LED special fatninger, og kan levere retrofit til stort set alle opgaver, f.eks. G24, 2G11, GR10q, 2G10, G23, 1-10v m.v..

"Via KlarPris kan vi tilbyde tilsvarende LED produkter til langt bedre priser. Vi er sikre på, at KlarPris’ brugere vil kunne opnå store besparelser og blive mere konkurrencedygtige på LED belysning – i et ellers presset marked." - Brian Dam, Indehavder af EngrosLys.

 

Om KlarPris Partnerprogram
Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Vil du også optimere dit indkøb?
Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv markedspladsen gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Medlemsnyhed

Indrykket af
KLARPRIS A/S

Langebrogade 6 A, 2. sal
1411 København K
Danmark
KLARPRIS A/S

Send til en kollega

0.126