23948sdkhjf

CFU vil gerne invitere dig på Bygg Reis Deg 2019 Norges vigtigste bygge- og anlægsmesse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Center for Underleverandører

Har du lyst til at besøge den danske fællesstand på Bygg Reis Deg 2019? Så brug nedenstående link til gratis adgang eller Kontakt Knud Hareskov på mobil 20253277.

Besøg os på  den Danske Fællesstanden 

Tryk her for registrering og gratis adgang  Brug kode D01-02

 

I år er det 28. gang der er Bygg Reis Deg i Lillestrøm Norge.

Besøg Bygg Reis Deg 2019 Den Dansk fællesstand og de øvrige udstillere giver dig en unikt mulighed, for at få indblik i det norske Bygge- og anlægsmarked. Bygg Reis Deg er Norges vigtigste messe på området. Derudover er en række interessante seminarer og konferencer, samt mulighed for at netværke på de sociale mødepladser, både med andre besøgende og udstillere.

Bygg Reis Deg, er Norge’s største byggemesse, og henvender sig primært til det professionelle segment. Messen afholdes hvert 2. år og i 2017 var der 533 udstillere og mere end 50.000 besøgende.

Messeområdet breder sig over 5 haller, hvor de hver især er delt op i områder, hvor de udstillernes kompetencer supplerer hinanden.

Den danske fællesstand er placeret i hal D, og er i år på ca 200 kvm med plads til 13 udstillere samt et fællesområde.

Har du lyst til, at udstille på fællesstanden, det er tæt på men vi har stadige 1 ledige pladser? Eller komme og besøge den danske fællesstand, og de andre udstillere på Bygg Reis Deg?

Vi kan hjælpe dig med begge dele, ring eller skriv hvis du ønsker mere information om, at udstille eller hvis du ønsker en gratis adgangsbillet til Bygg Reis Deg 2019

Knud Hareskov mobil: 20253277 mail knud.hareskov@cfu.as eller


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Center for Underleverandører

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Danmark
Center for Underleverandører

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125