23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HSHansen lukker SKAT

Skattestyrelsen med adresse på Østbanegade på Østerbro blev d. 6. august sent om aftenen sprunget i luften. Det forsagede store skader på bygningens facader der stod ødelagte tilbage.

Heldigvis kom ingen personer til skade ved sprængningen og skaderne kunne derfor opgøres som materielle.

Facaden skal nu genopbygges og kontrakten på rekonstruktion er gået til HSHansen. Det er Ejendomsselskabet Tietgens Have der er HSHansens kunde.

”Det var vigtigt for Skattestyrelsen at få en facadeentreprenør på rekonstruktionen der kunne agere hurtigt.  Der er en stram tidsplan på projektet og den økonomiske ramme skal samtidig overholdes. Vi er rigtig stolte af at have fået kontrakten på sagen, da vi her kan bidrage med vores effektivitet og store erfaring indenfor facadelukninger.” siger Bassam Jaber, Salgskonsulent for HSHansen a/s.

Den nye facade skal være lukket inden jul og HSHansen er allerede i fuld gang med projekteringen.

Succesen fortsætter således hos den anerkendte facade- og lukningsentreprenør. Ordrebogen er god og virksomhedens kompetencer er konstant i udvikling. HSHansens ekspertiser indenfor både små og store facade-og lukningsentrepriser er meget efterspurgte i hele Skandinavien.

"Vi har store og små projekter i hele Skandinavien, hvor vi sammen medbygherrer, entreprenører, rådgivere og øvrige interessenter, bringer vores kompetencer i spil. I samarbejde med dem kan vi sammen skabe nogle flotte projekter af høj kvalitet og med en god totaløkonomi.  Vi er inde i en vækst-periode og søger derfor også folk til vores projektafdelinger, siger Jesper Madsen, salgs- og marketingschef hos HSHansen a/s.

 

HSHansen er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiums facader, Curtain walling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på Dkk 800 mio. og 450 medarbejdere er HansenGroup i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør. Kontaktperson er Jesper Madsen, salgs- og marketingschef, HSHansen, +45 3070 1034 / jema@hsh.dk.

Læs mere på www.hshansen.dk

 

 

HSHansen a/s
Randersvej 2B, 2.
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73492114

Send til en kollega

0.109