23948sdkhjf

Resultatorienterede og værdiskabende løsninger i pakkeriet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ubro SystemPac A/S

H.P. Therkelsen har indgået et samarbejde med en stor dansk mejerikoncern, vedrørende ompakning af et varesortiment. Der har været behov for hurtig pakning af høj kvalitet og med inddragelse af minimal bemanding.

Hos USP har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med H.P. Therkelsen, som er en af Danmarks førende leverandører af effektive logistik- og serviceløsninger, om at finde en løsning til ompakning af en større mængde mejeriprodukter.

Resultatorienterede og værdiskabende løsninger
Et tæt samarbejde med Ubro SystemPac har resulteret i en løsning som tilgodeser virksomhedens ønsker og behov. Løsningen består af en pakkelinje som kan krympefoliere pakkerne og efterfølgende returnere dem til operatøren.

 Den kompakte, fuldautomatiske foliepakkemaskine Pratika Smart optager minimal plads, og er udstyret med en integrerede tunnel og ”come-back” bane, hvilket muliggør, at én operatør både kan føde og aftage produkter til/fra maskinen, da de krympefolierede pakker returneres til operatøren. 

Da produkterne skal præsentere sig godt, har H.P Therkelsen valgt at emballere med en glasklar polyolefin plast, som både fås råoliebaseret eller biobaseret.

 Er du interesseret i at vide mere om hvordan en foliepakkemaskine kan skabe værdi  hos jer? Så kontakt vores produktspecialist Christian på tlf.: 22 61 15 64 eller mail: cs@ubro-systempac.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ubro SystemPac A/S

Industriholmen 15A
2650 Hvidovre
Danmark
Ubro SystemPac A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.172