23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fundet viljen til livet igennem uddannelse

Carina, pigen der ikke ville dø, stråler igennem og er nu i gang med en uddannelse på Brødrene Dahls Logistikcenter Randers (LCR).

Carina Melchior var for nogle år siden med i et solobiluheld, der gjorde, at lægerne forventede hende hjernedød. Hun vågnede mirakuløst og blev kendt som ’Pigen der ikke ville dø’ i dokumentarserien, der egentlig var om organdonation. Carina har siden sin bilulykke været igennem en stor udvikling fra hun var forventet død til i dag, hvor hun er i gang med en uddannelse hos Brødrene Dahl. Her trives hun godt, hun har taget truckkort, brand- og førstehjælpskursus og er en del af det sociale fællesskab på LCR.

Carinas uddannelsesvejleder Thomas Kühl fra Tradium i Randers håber på at kunne få Carina Melchior i flexjob efter færdiggjort uddannelse. ”Hvis det ikke kan lade sig gøre hos Brødrene Dahl, kan det ikke lade sig gøre nogle steder!” sagde han, da Carina begyndte i praktik. I dag er hun i gang med uddannelsen hos Brødrene Dahl.

Thomas fortsætter: ”Det ligger i Brødrene Dahls DNA at tage socialt ansvar der bliver lagt stor stolthed og energi i at gøre noget ekstra for at hjælpe udsatte unge.”

Carina er rigtig glad for at være hos Brødrene Dahl. Hun har fået faste trygge rammer og viser stor udvikling. ”Arbejdet hos Brødrene Dahl har givet mig en god grund til at stå op om morgenen.” siger Carina livligt og fyldt med glæde.

Hendes mentor hos Brødrene Dahl, Carsten Olsen, tager med hende i skole, for at kunne repetere undervisningen med hende. Det er tydeligt, at Carsten brænder for at gøre en forskel for unge som Carina.  ”Jeg har jo nogle skavanker. Jeg husker ikke.” griner Carina og laver sjov med, at det kan være en god undskyldning en gang imellem. Carina har i dag en kæreste og rider til dagligt på sin hest. Hun har det i øjeblikket så godt, at hun overvejer at genoptage sit kørekort.

”Det er vigtigt for os hos i Brødrene Dahl, at gøre en forskel hvor vi kan. At kunne hjælpe en som Carina, at se hende udvikle sig, det giver glæde og sammenhold på arbejdspladsen. Det er vigtigt for os at tage hånd om dem der har brug for det, det er specialet at kunne gøre så stor en forskel for et andet menneske.” fortæller Carsten.

Brødrene Dahl A/S
Park Allé 370
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81822514

Kontaktperson

MR
Maria Randow
marran@bd.dk

Send til en kollega

0.063