23948sdkhjf

Altaner på skemaet i Skoleparken

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alument

Altaner med foldeglas fra Alument giver masser af lys og luft i Skoleparken

Skoleparken i Hillerød var en slidt bebyggelse med lange monotone bebyggelser og slidte betonfacader. Nu har en renovering givet et gevaldigt løft til området med nye murstensfacader, store flotte altaner med foldeglas, nye køkkener og en opgradering af udearealerne.

De store altaner var et ønske fra beboerne, der gerne ville have flottere og mere funktionelle altaner. De oprindelige altaner er derfor blevet erstattet af skrå altaner, der skaber dynamik og spil på facaden. De nye altaner er 4 kvadratmeter større end de oprindelige, så der bliver mere plads til at leve livet udenfor. Altanerne er udstyret med inddækninger i foldeglas fra Alument i typen Lumon. Inddækningerne er udstyret med skydelameller, der kan skærme for solen på dage med skarp sol.

Foldeglas giver læ på altanen

Foldeglasset fra Alument sørger for læ og komfort på altanen, så beboerne kan flytte ud på altanen en blæsende efterårsdag. På varme dage derimod er det muligt at åbne helt op for solen og varmen. 

-       Foldeglasset gør altanen til et uderum, der kan bruges næsten hele året. Samtidig betyder de store glaspartier, at der kommer masser af lys ind i lejligheden. I Hillerød har vi tilmed præfabrikeret en ventilationsprofil i tråd med arkitektens idéer. Det betyder, at altanen er med til at sikre et optimalt indeklima inde i lejlighederne, lyder det fra salgsdirektør i Alument Lars Bomholt.

Alument har leveret 330 inddækninger til det almene byggeri Skoleparken. Projektet blev nomineret til Renoverprisen 2019 for det flotte arbejde med at skabe en moderne bebyggelse i tråd med det oprindelige byggeri.

 Læs mere om Alument altaner med foldeglas her: https://alument.dk/altaner/altaner-med-foldeglas/altaner-med-foldeglas/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alument

Karetmagervej 19A
7000 Fredericia
Danmark
Alument

Send til en kollega

0.126