23948sdkhjf

Isolerende oilietester

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

1,3 milliarder lister råolie forbruges hver år

Ikke mindre end 1,3 milliarder liter råolie forbruges hvert år som isolerende olie i strømtransformatorer og andre enheder.

Vores samarbejdspartner, BAUR er fuldt ud klar over betydningen af ​​dette tal og har derfor i årtier tilbudt holdbare og pålidelige isoleringsolietestere, der er designet til maksimal driftslevetid ved brug 24/7 hver dag ved de højeste kvalitetsstandarder.  

Med præcisionsteknologier, der sikrer grundlaget for bevidst og økonomisk drift af et konstant stigende antal transformere og strømtransformatorer.

BAUR revolutionerede markedet for isolerende olietestere i 1950'erne og er siden blevet det foretrukne firma til isolering af olietestning internationalt i mere end 60 år.  

Ekspertisen, der er indarbejdet i vores isolerende olietestere, har været af stor betydning for udviklingen af ​​mere end 20 standarder, som i dag definerer industristandarden.

Også i fremtiden vil vi være i stand til at garantere sådanne ensartede måleresultater, så vores kunder kan arbejde sikkert med et værdifuldt stof: elektricitet

Kontakt os for yderligere information om modeller og muligheder. Her et eksempel på en mobil enhed til brug i felten.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.141