23948sdkhjf

Kursus i CLT-byggeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Træinformation

Forskellige virksomheder som Cowi, Rambøll, MT Højgaard og Dorte Mandrup har allerede tilmeldt medarbejdere til Træinformations CLT-kursus med Danmarks førende eksperter.

CLT (krydslamineret træ) er et meget anvendt byggemateriale til etagebyggeri i udlandet, og materialet er også ved at vinde indpas i Danmark. Det skyldes blandt andet CLTs stærke egenskaber, hurtige byggeproces og ikke mindst fordelagtige CO2-regnskab i forhold til fx stål og beton.

”Der ligger et stort potentiale i CO2-reduktion ved at bruge træ i de bærende konstruktioner - herunder CLT - og arkitekterne er helt fremme, når det gælder brugen af træ i byggeriet. Der er derfor et kæmpe potentiale for danske ingeniører, der kan beregne trækonstruktioner”, fortæller Mikael Koch, direktør hos Træinformation.

Skal du også have et kompetenceløft indenfor CLT-byggeri, så du kan være på forkant med efterspørgslen på CLT, så tilmeld dig CLT-kurset allerede i dag.

Kursusbeskrivelse
Med udgangspunkt i teori og praktik ser vi på muligheder og erfaringer med CLT-byggeri i Danmark. Du vil blive klogere på, hvordan du beregner på CLT-elementer, herunder opbygning og samlinger. Du vil lære om emner som brandstrategi, statik, akustik og fugt i forhold til CLT- og træbyggeri, samt hvordan CLT gøres bygbart for entreprenører og struktører.

Målgruppe
Kurset er hovedsageligt målrettet ingeniører og tekniske specialister. Kursets del 1 og 2 om formiddagen handler om, hvordan du statisk beregner på CLT og formlerne bag beregningerne.
 
Programmet om eftermiddagen er mindre teknisk orienteret, og dette er interessant for en bredere målgruppe af professionelle inden for byggeriet, herunder arkitekter, tømrere og udførende. Her vil du se konkrete eksempler fra et CLT-byggeri i Næstved samt få indblik i brandstrategi, akustik samt logistikken omkring CLT-leverancer.

Tid og sted
København: onsdag den 25. september 2019 kl. 9.00-17.00
Sted: KLP Ejendomme, Edvard Thomsens Vej 14, 2300 København S

Horsens: torsdag den 26. september 2019 kl. 9.00-17.00
Sted: Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens

Pris
Medlem af Træinformation: 3.500 kr./person
Ikke-medlemmer: 4.900 kr./person
Priserne er ekskl. moms og inkl. forplejning på dagen.

Rabat
Ved tilmelding af 4 personer, betaler I kun for 3 personer.
Deltagere til kurset i København får fratrukket 100 kr. til parkeringsudgift.
Ved oprettelse af medlemskab af Træinformation inden 14 dage efter kursets afholdelelse, tilbydes kurset til medlemspris.

Tilmelding
Tilmeld dig kurset via nedenstående link eller kontakt os på telefon 45 28 03 33 eller e-mail traeinfo@traeinfo.dk for yderligere oplysninger. Tilmeldingsfrist er 20. september 2019.

» Læs mere om kurset og tilmeld dig


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Træinformation

Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Træinformation

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.337