23948sdkhjf

WINCOVER® med i opløbet om tre priser til Building Awards 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af WINCOVER A/S

Building Awards 2019 sætter fokus på byggeriets værdiskabelse. I den forbindelse er WINCOVER® med i opløbet til Miljøprisen, Klimaprisen og Innovationsprisen.

Building Awards 2019 fokuserer på at bygge til fremtidens behov og bl.a. indtænke ressourceudfordringer og klimaforandringer i de løsninger, som skabes.

WINCOVER® er nomineret til følgende priser:

Miljøprisen

Prisen uddeles til den virksomhed, som på en særlig måde har formået at indtænke hensynet til miljøet eller naturen i løsningen og som fremstår som særligt bæredygtig.

Klimaprisen

Prisen gives til den virksomhed, som på nye, spændende eller innovative måder eller med helt ny konsekvens er med til at sikre Danmark mod begyndende og fremtidige klimaforandringer.

Innovationsprisen

Prisen gives til den virksomhed som har formået at sætte ny viden, processer eller teknologi i spil til gavn for byggeriets værdiskabelse – hvad enten det er kommet byggeriets parter, brugerne eller samfundet til gavn. Virksomheden skal have bidraget til at sætte nye standarder i branchen.

 

WINCOVER® er en patenteret slagfast og fleksibel beskyttelse af vinduer og døre i et byggeri under opførelse, der sparer entreprenører og bygherrer mange penge og bekymringer. WINCOVER® giver samtidigt solide gevinster til både miljø og arbejdsmiljø.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WINCOVER A/S

Robert Fultons Vej 22
8200 Aarhus N
Danmark
WINCOVER A/S

Send til en kollega

0.11