23948sdkhjf

Folden i Roskilde står klar til indflytning før tidsplanen

| Medlemsnyhed | Indrykket af BM Byggeindustri A/S

Byggeri i træ kan noget i forhold til traditionelt boligbyggeri og Folden i Roskilde er står nu opført, hurtigt og effektivt, blandt andet ved brug af præfabrikerede moduler fra BM Byggeindustri.

 Tidsparameteren indenfor modulbyggeri er en af de fordele der tit fremhæves i byggebranchen og de nye boliger er nu, blevet afleveret 2 måneder før oprindeligt planlagt. 

Projektleder David Bro forklarer om tilblivelsen af de nye boliger i Roskilde 

BM Byggeindustri har den 2. september afleveret byggeriet Folden, beliggende ved Trekroner i Roskilde. Byggeriet består af 38 familieboliger samt 22 ungdomsboliger, hertil tilhørende et fælleshus.

 Vi gik i jorden primo juni 2018 og hele byggeriet var oprindeligt aftalt at skulle afleveres den 1. november 2019. At vi så i dag afleverer 2 måneder før tid, skyldes at vi har fulgt vores tidsplan i tæt og godt samarbejde med alle vores leverandører. Vi har sammen effektiviseret og forbedret tidsplanen løbende. De første blokke var allerede færdige med beklædning samt indvendigt aptering i december 2018. Så at vi nu kan aflevere et byggeri af den størrelse ikke bare til tiden, men også før tid skyldes Ikke mindst vores dygtige tømrere som monterer modulerne og laver både den indvendige- og den udvendige aptering, men også vores gode samarbejdspartner på jord, beton, kloak og anlæg HMN Entreprenøren, Gjøl VVS, Midtfjord EL og Jysk Tagpap. Uden deres evne og vilje til at rykke tidsplanen frem samt deres gode samarbejde var vi ikke kommet så fint i mål. I øvrigt skulle vi meddele denne fremrykning til bygherre 7 mdr. før ny afleveringsdato, så det er noget vi virkeligt har forpligtet os til afslutter David.  

Proces og tidsstyring af Modulbyggeri

 Medvirkende årsag til den hurtige opførelse af Folden i Roskilde findes i BM Byggeindustris form for proces og tidsstyring af byggerier. Samtidigt med at jordentreprenør udfører arbejde på grunden, går man i gang med at bygge modulerne på fabrikken. Når modulerne ankommer til byggefeltet og montagen går i gang med at montere en blok, i det aktuelle projekt, og til den står klar til mestergennemgang går det ikke mere end 6 uger.

For at BM Byggeindustri kan føre det ud i virkeligheden arbejdes der med en meget detaljeret tidsplan for de 6 uger for hver blok og hertil en produktion som leverer modulerne i meget høj kvalitet og hele 90 procent færdiggjort fra fabrikken. Alt sammen noget der bidrager positivt til alle involverede parter.

 Bæredygtigt modulbyggeri vinder frem

 Bygherre Høje-Tåstrup boligselskab og deres forretningsfører KAB står nu med indflytningsklare boliger opført hurtigt og effektivt. Træbaseret modulbyggeri er helt klart nutidens og fremtidens bæredygtige byggemetodik. Andre steder på Sjælland har opførelsen af modulbyggeri, skabt interessen blandt arkitekter og bygherrer, hvilket har sat træbaseret modulbyggeri på dagsordenen overalt i byggeindustrien. Ikke mindst senest hvor BM Byggeindustri har vundet deres første projekt hvor byggeriet skal DGNB certificeres til guld. 

Se mere om BM Byggeindustri på deres hjemmeside


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BM Byggeindustri A/S

Lupinvej 18
9500 Hobro
Danmark
BM Byggeindustri A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125