23948sdkhjf

Dørtelefonanlæg med video i Trianglen i Esbjerg fra Fermax Marine serie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Freund Elektronik A/S

Marine dørstationen fra Fermax- det perfekte valg når man søger en dørtelefonanlæg, der kan tilpasses alle former for installationer.

Dørtelefonanlæg med video i Trianglen i Esbjerg fra Fermax Marine serie
Højhuset Trianglen  i Esbjerg er opført i moderne arkitektur, og de 23 lejligheder. Med dets rene linjer og rummelige lejligheder appellerer Trianglen i dén grad til alle der ønsker at bo i en moderne bygning der indeholder det ypperligste af skandinavisk design.

Bygningen er udført i et lyst og indbydende design. Til denne bygning leverede FREUND Elektronik A/S en elegant og moderne løsning med fokus på beboersikkerhed i form af Marine dørtelefonanlæg med video med Prox Læser og iLoft Pure indørspaneler.

Marine Specialudførelse
 

Med dens elegante linjer og udførsel i rustfrit stål er Marine dørstationen fra FERMAX det perfekte valg for øget beboersikkerhed til Trianglen. Dørstationen er udstyret med farvekamera så beboerne kan se hvem der ringer på, og for yderligere sikkerhed er anlægget også udstyret med en prox læser, i stedet for at benytte konventionelle nøgler. Marine dørstationen er det perfekte valg når man søger en dørtelefonanlæg, der kan tilpasses alle former for installationer.

Marine dørstationerne fremstilles af 2,5mm tykt rustfrit stål på FERMAX’ fabrik i Spanien.(nævn farver, materialer og speciel udførsel). En Marine dørstation kan laves i flere forskellige formater, hvor kunden kan beslutte opsætningen af navnerækkerne, kamera og højttaler placering. Til Trianglen blev leverede FREUND Elektronik en dørstation i kvadratisk format, med kamera øverst og i midten, med tre navnerækker og trykknapper.

Derudover har Freund Elektronik leveret en elegant og moderne løsning med høj sikkerhed for beboerne ved også at installere et Fermax Prox modul. Dette modul fjerner behovet for nøgler til bygningen da der kun kan opnås adgang ved brug af godkendte nøglebrikker. På den måde sikrer man at kun beboerne og autoriserede gæster kan komme ind i bygningen.

Hver lejlighed er udstyret med en iLoft Pure videodørtelefon, der med farveskærm og billedfunktioner gør det muligt altid at se hvem der ringer på døren, inden man lukker dem ind i bygningen. Denne videodørtelefon blev udvalgt da det var vigtigt at få en dørtelefon der passede ind i den nye og moderne arkitektur der fandtes i lejlighederne i Trianglen.

Marine Elite Serien

Marine Elite er den nye eksklusive serie af audio og video dørstationer fremstillet af 2,5mm tykt rustfrit stål med høj modstandsdygtighed. Foruden at være vandalsikret, er panelet godkendt til byggeprojekter i fugtige eller ætsende områder, eller i ekstreme klima forhold. Denne modstandsdygtighed gælder både de udvendige materialer, såvel som elektronik og modulerne.

Men vi taler ikke kun om modstandsdygtighed. Som med ethvert FERMAX produkt er Marine Elite paneler omhyggeligt udført i forhold til æstetik og kan tilpasses på følgende måder:

Farven der bedst passer til projektet: Fra intens blå eller rød, til guld eller sort finish – med Marine Elite kan kunden vælge farven der passer perfekt til deres behov.
Den foretrukne konfiguration: Med eller uden kamera? Med trykknapper eller tastatur? Med standard display eller adgangskontrol? Marine Elite panelerne kan leveres præcis som kunden ønsker dem, enhver kombination er mulig.
Tilpaset. Specialstørrelser, specialkonfigurationer, tilpasset gravering på specialpaneler mm.
Gravering efter behov. Adresse, navnet på bygningen osv. Udføres med laser gravering. Derved er gravering ligeså robust som resten af produktet.

SERVICE
Freund Elektronik’s professionelle teknikere er meget behjælpelige med rådgivning, projektering og teknisk service.

Hold dig opdateret med nyeste indenfor DørtelefonerIP-dørtelefoniAdgangskontrol, IP telefoni, IP varsling og Smart Home teknologier mm. Vær den første til informationer om gratis kurser, specielle tilbud og nye produkter.  Følg Freund Elektronik A/S på LinkedIN og Facebook.

Kontakt Freund Elektronik A/S idag og få et tilbud.

freund@freund.dk, www.freund.dk, tlf. +45 66 16 24 14

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Freund Elektronik A/S

Fuglebakken 119
5210 Odense NV
Danmark
Freund Elektronik A/S

Send til en kollega

0.111