23948sdkhjf

Dansk Halbyggeri på toppen af futuristisk skibakke

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Halbyggeri A/S

Dansk Halbyggeri har været på rundvisning på Amager Skibakke, som ikke officielt er åbnet endnu. Fra udsigtsplatformen på toppen kan man nyde udsigten over København i 85 meters højde.

Byggeriet af både skicenter og tagfladen på Amager Bakke er afsluttet, og kun mindre finpudsninger er igangværende. Skibakken er beklædt med Neveplast, - de grønne måtter der fungerer underlag. Skilifter er installeret, testet og godkendt. Elevatorer og løbestier er konstruerede og der mangler kun lige det allersidste. Selve skicenteret er udstyret med shop og udlejning. Baren er klar til "afterski" og andre arrangementer.

Skicenteret er tegnet af BIG-Bjarke Ingels Group og opført af Dansk Halbyggeri i totalentreprise. Det moderne skicenter ligger for bunden af skibakken og byder på enkle, rå byggematerialer, hvor de primære materialer er beton og ubehandlet træ, mens store glaspartier giver frit udsyn til skibakken. Bygningen er integreret om en forhøjning i forbrændingsanlæggets parkeringsplads, hvis overflade af hård asfalt vil fungere som bygningens tag og i hjørnet give indtrykket af ”rullende asfalt”. 

- En arkitektonisk genistreg og et projekt, som rækker noget ud over, hvad man normalt vil associere med halbyggeri.

Læs mere om projektet: https://www.danskhalbyggeri.dk/arkitektonisk-genistreg-indviet-pa-amager-bakke/

Der er officiel åbning af Skibakken 4. oktober 2019.  Læse mere om åbningen her: https://www.copenhill.dk/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Halbyggeri A/S

Rho 1
Søften
8382 Hinnerup
Danmark
Dansk Halbyggeri A/S

Billeder & videoer

Dansk-Halbyggeri-besoeger-Amager-Skibakke-og-skicenterSkicenter-ved-Amager-SkicenterSkicenter-Cortenstål-Rullende-asfalt

Send til en kollega

0.25