23948sdkhjf

Det er blevet nemmere at starte som selvstændig håndværker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Lanceringen af Tool Lease har gjort det nemt og simpelt at få fat i Festools kvalitetsværktøj uden at skulle lægge en stor førstegangsudbetaling. Derved er det også blevet nemmere og billigere at starte selvstændig virksomhed i håndværkerbranchen.

Konceptet med leasing er ikke nyt. Bilforhandlere har gjort det i årevis og nu er konceptet også kommet til værktøjsbranchen.

Tool Lease er en online mulighed for at lease værktøj, på samme måde som med biler, hvor du lægger en lav, månedlig ydelse mod til gengæld at få adgang til Festools kvalitetsværktøj i leasingperioden. Leasingaftalen har desuden yderligere fordele, da der, inkluderet i leasingaftalen, er ekstra services som fx gratis levering, ny maskine ved tyveri og fri reparationsservice inkl. fragt.

 ”Det er ting som man i dag skal betale udover, hvis man køber værktøjet fra starten af. Den del er man jo heldigvis fri for, når man leaser sit værktøj i stedet”, siger Torben Madsen, direktør for Tool Lease.

Nem opstart som selvstændig håndværker
En af de store udfordringer ved at starte selvstændig virksomhed i håndværkerbranchen er de store udgifter, der er forbundet med køb af værktøj. Et bredt udvalg af værktøj i god kvalitet kan nemt koste mere end 20.000 som førstegangsudgift. 

Sammen med tyveri udgør opstart de store, potentielle udgifter på værktøjsposten og dette undgår man ved at lease i stedet.

”Prisen for den største færdigpakke er ca. 1400,- pr. måned, og lidt hurtig hovedregning siger, at der skal ikke mange opgaver til, før det er tjent ind. Men man skal have værktøjet, før opgaverne kan løses og som nystartet håndværker er det ikke sikkert, du lige ligger inde med en stor startkapital til indkøb af værktøj”, fortsætter Torben Madsen.

Tool Lease har tilmed gjort det meget nemmere at lease, da alting foregår online og kan klares lige så nemt som handel i en webshop; ingen bestillingssedler og opkald frem og tilbage, som hos mange andre leasingselskaber

Gode muligheder for at tilpasse til egne behov
Hos Tool Lease har man, ud over færdigpakkerne, rig mulighed for at sammensætte ens egen værktøjspakke, der passer nøjagtigt til egen virksomhed, behov og opgaver.
Efter leasingperioden på tre år udløber, har man tilmed mulighed for at frikøbe sine maskiner for et lavt beløb, og bruge dem i mange år derefter.

Eller man kan starte et nyt leasingforløb med nye maskiner, nye fordele og nye services.

Tool Lease er et leasingkoncept, hvor kunder efter kreditgodkendelse kan lease Festool værktøj for en lav månedlig ydelse på samme måde som leasing af biler foregår. Der behøves intet stort startudlæg, da Tool Lease betaler det startgebyr Festool Business Lease kræver.
Toollease.dk er ejet af Dorch & Danola, og fungerer som en platform for Festools Business Lease-koncept i Danmark. Tool Lease foregår i samarbejde med Grenke Leasing ApS, der håndterer leasing- og finansdelen af Toollease.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11