23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Små maskiner/store resultater med engcon udstyr

engcon elsker at deltage på udstillinger, hvor der er mulighed for at tale direkte med ”maskinfolket”, og vise hvor fleksibel og effektiv en gravemaskine med tiltrotator er. Mød os på Have & Landskab 2019 i Slagelse.

Er udstyret i orden? Kom og se non-stop demokørsel, på stand A276 den 28, 29 og 30 august på Have og Landskab 2019 i Slagelse. Her vises fordelene i samspillet mellem maskine, engcon tiltrotator, engcon redskaber og tilbehør, så som MIG2 joystick og ePS.

Flere og flere får øjnene op for mulighederne i at effektiviser arbejdet med minigravere, det vil sige gravemaskiner i størrelsen 1,5 til 6 ton. Minigravere bliver mere og mere populære og bruges med fordel i byer og andre steder med begrænset plads, da de gør minimal skade på underlaget og er nemmere at transportere.
 
”Vi har tiltrotatorer til gravemaskiner fra 1,5 til 33 ton, heraf tre til minigravere: EC02 til maskiner  ca.1,5 - 2,5 ton, EC204 til maskiner ca. 2-4 tons samt EC206 til maskiner ca. 4-6 ton. Mange oplever fordele ved at kunne grave under rør og kabler, til siderne, fra eller lige imod sig selv = 360 graders rotation, og arbejdet med at lave anlæg er lettere med muligheden for at tilte med skovlen op til 45 grader”, siger salgschef Henrik Bolting.

Alt i alt reduceres behov for at flytte selve maskinen, og behovet for manuel arbejdskraft falder, da du kan udføre mange opgaver uden af forlade kabinen.

På Have og Landskab vises også hvordan du med Q-Safe og EC-Oil hurtigskift = automatisk tilkobling af olie, el og centralsmøring, kan klare sikre skift imellem forskellige redskaber uden at forlade kabinen.
Hvis du desuden får monteret vores ergonomiske joystick MIG2 opnår du at arbejde endnu mere effektivt uden at belaste kroppen. (MIG2 giver mulighed for funktioner i op til 7 knapper og 3 ruller i hvert joystick)

engcon har været på markedet siden 1990 hvor engcon Group blev stiftet i Sverige, og siden 2002 har engcon Denmark A/S haft kontor og reservedelslager på Fyn.

Hvis du ikke allerede nu ved hvilke fordele det giver, at have tiltrotator på gravemaskinen, så kom ind på stand A276, få en snak med os, og se hvor effektivt og fleksibelt arbejdet kan udføres med engcon tiltrotator og redskaber.

 

engcon Denmark A/S
Knarreborgvej 19A, Verninge
5690 Tommerup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34466823
P nummer: 1017573027

Send til en kollega

0.078