23948sdkhjf

Hitachi på hjul matcher stort fjernvarmeprojektet

| Medlemsnyhed | Indrykket af H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Omfattende ledningsarbejde får MSE Entreprise A/S til at styrke maskinparken

Et omfattende fjernvarmeprojekt med 32 km ledninger og over 300 stik er blandt de opgaver, som har fået MSE Entreprise A/S til at opgradere sin maskinpark. Virksomheden fra Nørre-Alslev, der følger maskinførernes anbefalinger, valgte efter test af flere maskiner en Hitachi ZX140W-6 gravemaskine på hjul.

Klare fordel med hjul
– At gravemaskinen er på hjul, synes vi er en klar fordel, især når vi laver ledningsarbejde i byområder, fortæller direktør Jan Sørensen. – Det giver os stor mobilitet, og vi undgår at bruge en rendegraver eller gummiged, som ellers kan være et nødvendigt supplement til en bæltemaskine. For når vejret er varmt, kan bælterne lave mærker i asfalten. Så det er vigtigt for os at have en gravemaskine på hjul i maskinparken.

Hjulstyring i joystick og komplet service
En af de arbejdsmæssige ting, som maskinfører Brian Skovby lægger vægt på i sin nye Hitachi ZX140W-6, er hjulstyringen i joysticket. Det letter arbejdet, at han kan køre maskinen fremad samtidig med, at han betjener gravearmen.

På servicesiden har MSE Entreprise A/S valgt en komplet aftale: – Vi giver en timepris, og så står H.P. Entreprenørmaskiner for al service og reparationer i op til 5 år, svarende til 8.000 kørte maskintimer. Vi har ikke selv værksted, servicebiler eller noget andet, og H.P. Entreprenørmaskiner A/S kommer hurtigt, når der er brug for det. Hver måned får vi rapporter med maskinernes vedligeholdelsesstatus, brændstofforbrug, olieanalyser, CO2-udledning, antal timer i drift og andre data, siger Jan Sørensen.

Ledningsarbejde på Femern-forbindelsen
MSE Entreprise A/S skal også udføre ledningsarbejde på den Camp & Production Site, hvor der skal bo 2.800 arbejdere på den kommende Femern-forbindelse. Her skal virksomheden bl.a. grave og trække 16 km el-kabler, etablere andre forsyningsledninger samt ledningskorridorer under den fremtidige motorvej og jernbane.

Læs mere om Hitachis mobile gravemaskine her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Tingbjergvej 10
4632 Bjæverskov
Danmark
H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Billeder & videoer

Hitachi ZX140W-6 gravemaskine Hitachi ZX140W-6 gravemaskine Hitachi ZX140W-6 gravemaskine Hitachi ZX140W-6 gravemaskine Hitachi ZX140W-6 gravemaskine Hitachi ZX140W-6 gravemaskine Hitachi ZX140W-6 gravemaskine Hitachi ZX140W-6 gravemaskine Hitachi ZX140W-6 gravemaskine

Send til en kollega

0.127