23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fjern-beskyttelsestest

-sparer tid og penge

Ved idriftsættelse og vedligeholdelse af beskyttelsesrelæer er beskyttelsestesten en væsentlig del. De udføres som regel også efter softwareopdateringer. En konventionel beskyttelsestest med både testingeniører og -udstyr ved alle linje-ender er forbundet med stort personale- og tidsforbrug, og netop derfor bliver disse nødvendige opdateringer ofte slet ikke gennemført.

Det er der nu kommet en løsning på; Sprecher Automation har nemlig lanceret løsning, hvor beskyttelsestesten for linje-differentialbeskyttelse kun kan finde sted fra en linje-ende.

Grundlaget for dette er den Ethernet-baserede beskyttelsesgrænseflade, som Sprecher Automation har udviklet. Denne grænseflade gør det muligt at fjernstyre både beskyttelsesenheden og selve testapparatet i den anden ende af linjen. Selv den nødvendige synkronisering af testapparatet finder sted på denne måde via beskyttelsesgrænsefladen.

Beskyttelsestesten er således let at gennemføre uafhængig af GPS- eller mobilmodtagelse, selv i tæt bebygget område eller i tunneler.

Vil du vide mere så kontakt Jens Ulrik Mortensen på jum@hf.net eller 40110588

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

MR
Mads Rønnov
Content Creator
+45 43208661 Mro@hf.net

Send til en kollega

0.062