23948sdkhjf

Ny kran med semi-automatisk parkering

| Medlemsnyhed | Indrykket af SAWO A/S

SAWO har leveret endnu en opbygning. Denne gang en ladopbygning i form af et fastlad samt en HIAB X-HiDuo 158 kran bag chassisets førerhus.

HIAB kranen og ladet er monteret på et 2-akslet MAN TGM 18.250 chassis med fuld luftaffjedring og en akselafstand på 5.775 mm. 

HIAB kranen er leveret med 5 hydrauliske udskud og kan række 15,1 meter. Den er med XS-Drive radiostyring med 6 funktioner. Yderligere er kranen udstyret med funktioner som LSS-H der dæmper kranens horisontale bevægelser samt SAF der er semi-automatisk udpakning og sammenpakning af kranen. Dette betyder mindre risiko for skader under udpakning og sammenpakning og ikke mindst sikrer det en hurtigere arbejdsgang.

Bag kranen på chassisrammen er der opbygget og monteret et 7 meter. fastlad. Ladet er med sider i RHS profiler og med kæpstokke. På siden af chassisets har SAWO monteret 2 stk. store værktøjskasser, både i højre og venstre side, for at give gode opbevaringsmuligheder på opbygningen.

Denne bil er leveret i samarbejde med MAN Nordjylland til Nordjysk Stilladsudlejning A/S, der er i gang med at udvide deres vognpark. Nordjysk Stilladsudlejning er en virksomhed fra Aalborg der arbejder med udlejning af stilladser.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SAWO A/S

Industrimarken 1
9530 Støvring
Danmark
SAWO A/S

Send til en kollega

0.156