23948sdkhjf

BS FALSEN 2009 implementeret i Tøjsbo

| Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

Endnu et samarbejde med NJ Gruppen har ført BS FALSE - MONTAGE til Tøjsbo ungdomsboliger i Odense hvor vi monterer pladefalse

Tøjsbo Ungdomsboliger i Odense har fået implementeret BS FALSEN 2009. Over 570 meter pladefals skal monteres i de nye ungdomsboliger som bliver opført i den centrale del af Odense nær banegården og centrum.

De 577 meter pladefals bliver monteret indefra uden brug af stillads eller lift. På bundfalsen er vores nye specielle bundløsning monteret, hvilket gør det muligt at støbe gulvet helt ud til kanten af pladefalsen i en blivende løsning, som samtidig kan tage trykket fra vinduerne. Under bundfalsen findes vores konsolbeslag fra Simpson Strongtie til at bære vægten af hele vinduespartiet. Falsen bliver fuldlimet mod elementet med betonlim i pladens fulde længde og hæftes herefter fast med betonskruer.

Vores specialfremstillede celikatbaserede pladefals er af ubrandbart materiale, 100% uorganisk og kan dermed ikke angribes af svamp ligesom den ikke kan binde fugt. BS FALSEN har et direkte linjetab på 0,01 W/mk. Vores specialfremstillede ​plade har en styrke, der bevirker at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen.

NJ Gruppen er entreprenør på projektet, og har indgået aftale med BS FALSE MONTAGE omkring montering af pladefals - Vi takker for endnu et godt samarbjede 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BS Byggeservice ApS

Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Danmark
BS Byggeservice ApS

Billeder & videoer

Tøjsbo Ungdomsboliger - BS FALSE MONTAGE

Send til en kollega

0.134