23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bytømreren A/S moderniserer Veteranhjem Midtjylland

Med hovedentreprisen på byggeprojekt skal Bytømreren forvandle det eksisterende Veteranhjem Midtjylland i Brabrand til et mere moderne samlings- og fristed for tidligere udsendte og deres pårørende.

Det store og spændende projekt omfatter blandt andet en større renovering af samt tilbygning på den eksisterende, bevaringsværdige Villa, hvor Veteranhjem Midtjylland har til huse.

Mens renoveringen skal medvirke til at skabe forbedret rammer for brugerne og give nem adgang for kørestolsbrugere, skal den nye tilbygning udvide brugernes muligheder for fysisk aktivitet.

Projektet omfatter yderligere opførelse af et udhus til hobbyaktiviteter og diverse kreative udfoldelser, en udsigtspost med plads til ro og afslapning samt etablering af ”landskab”, som omfatter etablering af p-pladser og 2 områder til henholdsvis ”have” og ”naturlandskab”.

Hos Bytømreren er vi begejstret over at være del af dette spændende byggeprojekt, som i fremtiden skal danne rammerne om de danske veteraner i Aarhus. Vi ser frem til at påbegynde arbejdet på projektet, som bliver søsat i begyndelsen af august måned.

Læs mere om projektet: http://www.dagensbyggeri.dk/artikel/106090-forste-spadestik-til-nyt-veteranhjem

 

 

Bytømreren A/S
Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693230
P nummer: 1000537995

Send til en kollega

0.062