23948sdkhjf

Grønland satser stort på nye lufthavne

| Medlemsnyhed | Indrykket af RIB A/S

1 ny lufthavn og 2 renoveringer

Den grønlandske regering besluttede tilbage i 2015 at styrke og udvikle deres infrastruktur. Det projekt er nu gået i gang. Der er blevet etableret Kalaalit Airport A/S, som har ansvaret for at bygge, eje og efterfølgende drive de tre lufthavne. De to eksisterende lufthavne i Nuuk og Ilulissat skal udvides til at kunne tage imod flere passagerer samt forlænge de eksisterende landingsbaner.

I Nuuk er der tale om en nedrivning af den eksisterende terminal og der etableres omkring 9200m2 nye kvadratmeter. I Ilulissat skal der udvides med 6800m2 som skal kunne klare 300 afgående og 300 ankommende passagerer ad gangen. I Qaqortoq bliver der etableret en helt ny lufthavn inklusiv en ny vej, der fører til lufthavnen fra Qaqortoq by.

Vi i RIB A/S er stolte af at være en del af projekterne, hvor Byggeweb Projekt bliver anvendt i processen. Byggeweb Projekt er samarbejdsplatform mellem alle involverede aktører, og gør det muligt at dele dokumenter og tegninger i skyen – hurtigt, effektivt og sikkert.

Vi håber, at projekterne kommer til at forløbe godt og vi glæder os til at se det færdige resultat i fremtiden.

Billeder fra Kalaalit Airports

Medlemsnyhed

Indrykket af
RIB A/S

Ryesgade 19C
2200 København N
Danmark
RIB A/S

Send til en kollega

0.483