23948sdkhjf

bObles – Babyhelp.dk guider dig til de bedste priser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis du har små børn, har du sikkert også allerede stiftet bekendtskab med det sjove, farverige skumlegetøj bObles.

Som et af de absolut mest populære brands indenfor legetøj til børn, står der allerede dyrefigurer og andet af deres tumlelegetøj i mange danske hjem. Og det er ikke uden årsag. Legetøjet har på rekordtid vundet både priser og hjerter for at være ikke alene funktionelt og sjovt, men også perfekt til at udfordre, stimulere og træne muskler og balance for de små.

Hos Babyhelp.dk kan du finde en bObles oversigt med de mest populære modeller samt information om hvor, du finder de bedste priser på dem.

Det store udvalg af møbler fra bObles
bObles er ikke blot én type af legetøj. Det store udvalg rummer alt fra sjove dyrefigurer til Tumlebræt og Donut til at sidde på. Fælles er, at produkterne er lavet af holdbart og stabilt skum, som giver børnene den bedste mulighed for at tumle, lege og træne uden at komme til skade.

Det vel nok mest populære legetøj fra bObles er Elefanten. Med sit ikoniske ydre passer den ind i de fleste hjem og står allerede på mange børneværelser. Elefanten har en genkendelig form, som mange børn vil finde sjov at lege med. Den rummer samtidig mange muligheder for både leg og træning. Børnene kan trygt kravle op på den og springe ned fra den. Ligeledes kan den bruges som støtte, når barnet skal lære at rejse sig, stå og gå. Elefantens runde ryg kan bruges til at ligge hen over og træne ryg- og mavemuskler samt balance. Ligeledes kan den vendes rundt på ryggen og derved fungere som en vippe til endnu mere udfordrende balancetræning.

Er det endnu mere udfordring, du leder efter, er der eksempelvis bObles Myresluger. Her får du fire møbler i ét. Alle delene kan samles eller bruges hver for sig, hvilket giver muligheder for forskellige typer af leg og træning. Der er dele at kravle op på og dele at springe ned fra. Nogle af delene kan vippe, ligesom andre kan kravles igennem som forhindringsbane. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for de mange timers leg med bObles møbler.

Alle produkterne fra bObles fås i en lang række farver, så der er garanti for at finde én, der passer ind i ethvert hjem. Helt fra de farvestrålende blå, pink og lilla til de mere afdæmpede marmor eller grålige toner.

Præmissen bag bObles succesen
Succesen bObles blev født i 2006, da arkitekten Bolette Blædel selv var på barsel. Manglen på børnemøbler, som kunne appellere til og stimulere leg, bevægelse og træning for de små, stod klart, og en idé kom til verden. Sammen med sin søster, designeren Louise Blædel, skabte hun, hvad der senere skulle vise sig at blive til en verdensomspændende succes, møblerne bObles – multifunktionelle og motorisk stimulerende. På den måde kan børn allerede fra helt små nemt træne deres motoriske færdigheder, balance og bevægelse gennem leg, sjov og hygge.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109