23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye affaldsstationer i Horsens beskyttet

Adskillige containere på havnene er blevet coatet, så All Remove fremover nemt kan fjerne graffiti, tusch og klistermærker

LÆS MERE OM, HVORDAN ALL REMOVE HJÆLPER KOMMUNER

Rene omgivelser er en af grundene til, at mange turister kommer til Danmark. I Horsens vil man gerne gøre midtbyen til et bedre sted at besøge, og derfor er man netop nu i gang med en omfattende byfornyelse.

Nemmere at få affaldet af vejen
En lille brik i det store projekt er håndteringen af affald. Byens borgere og besøgende skal nemmere kunne komme af med ispapir, pizzabakker og tommer flasker.

Hitsa, der i mange år har udviklet byrumsinventar, har i samarbejde med Ve2 produceret og stået for opførelsen af flere nye affaldsstationer ved Horsens Havn og Horsens Lystbådehavn.

FÅ ET TILBUD PÅ FJERNELSE AF GRAFFITI

Affaldsstationer taget hånd om
Horsens Kommune vil man gerne sikre, at de nye affaldsstationer fremstår pæne i mange år frem. Derfor har All Remove coatet dem med ARD 350 – en stærk anti-graffiti beskyttelse, der gør det nemmere at fjerne graffiti, tusch og klistermærker igen og igen, år efter år. Samtidig sikrer beskyttelsen, at farven ikke falmer.

Forhåbentlig vil de mange forbedringer i Horsens midtby og de nye affaldsstationer på havnen få endnu flere turister til at få øjnene op for Danmarks rene omgivelser.

LÆS MERE OM, HVORDAN ALL REMOVE HJÆLPER KOMMUNER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063